#deliJezusa 30. dan, sporočilo Tonija Kmeta

Z Bogom skozi neurje

Gotovo je že vsak kdaj na lastni koži izkusil, kako je, ko se mu zgodi krivica. Po navadi odreagiramo jezno, kuhamo zamero do tistega, ki nam je to storil, po možnosti se znesemo nad nekom, ki slučajno pride mimo. Sprašujemo se: “Zakaj Bog to dopušča? Zakaj se ravno meni to dogaja?”

Zavedati se moramo, da nas ima Bog neskončno rad. Je vedno z nami, predvsem takrat, ko je najtežje. On nam je opora v preizkušnjah, daje nam moč in upanje za naprej. Edino, kar moramo storiti je, da se vedno znova obračamo k Njemu.


Izzivi:

V življenju te je že prizadel marsikdo. Če komu še nisi odpustil, prosi Jezusa, da ti pri tem pomaga.
Danes bodi še posebej pozoren, da nikomur ne storiš krivice.
Zmoli za vse tiste, ki brez pomisleka prizadenejo ljudi okoli sebe.

Bog s teboj!
Ekipa #deliJezusa

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top