Dr. Ivan Poljaković: Kaj je teorija spola?

Številni obiskovalci 24kul.si si zastavljajo vprašanje, kaj je teorija spola? Zakaj politiki, novinarji in "strokovnjaki" kar naenkrat trdijo, da si moški in ženski spol sami izbiram, ga poljubno menjajo in temu prilagajajo svojo spolno usmerjenost? Zakaj zahtevajo ukinitev zakonske zveze žene in moža? O vsem tem odlično spregovori dr. Ivan Poljaković. Vabimo vas, da si ogledate njegovo predavanje, ki ga je imel za hrvaške učitelje.

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top