Dvolični Brglez. Ni čudno, da ga ima Cerar dosti.

Milan Brglez, ki sedi na funkciji predsednika DZ, se v privatnem pismu opravičuje Metki Zevnik za dejanja Združene levice, ob tem, da je prav sam omogočil njihovo agresivno hujskanje pred kamerami proti predstavnikom Gibanja za otroke in družine. Predstavnikom Gibanja za otroke ni dal niti možnosti, da bi se branili, zato so ti na predlog Metke Zevnik zapustili sejo.

Seja, na kateri se je Gibanje za otroke in družine borilo za zakonsko spoštovanje pravic vnukov in starih staršev se je tako po Brglezovi zaslugi sprevrglo v obračun z njimi.

Preberite si, kako se je Brglez privatno po seji opravičeval Metki Zevnik za hujskaštvo Združene levice, niti z besedo pa se ni opravičil za svoje vedenje, ki je omogočilo to nasilje, ki ga je lahko videla vsa Slovenija. Poleg tega je opravičilo in obsojanje izrekel v privatnem pismu pred odhodom v Vatikan, ne pa v kamere, da bi za to lahko vedela tudi najširša javnost.

Preberite si tudi odgovor Metke Zevnik in drugi Brglezov dopis.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top