Evropa na nogah: Samo v Parizu in Lyonu preko 500.000 ljudi za spoštovanje materinstva in očetovstva

Samo v Parizu in Lyonu preko 500.000 udeležencev! Danes v Parizu, Lyonu, Bruslju, Bukarešti, Madridu, Varšavi in Rimu potekajo množični radostni shodi za spoštovanje materinstva in očetovstva, za svobodo govora in zbiranja ter proti vdoru aktivistov teorije spola v šole.

Povod za to evropsko povezovanje družinskih organizacij in organizacijo velikih družinskih shodov je glasovanje o Poročilu "Lunaček", ki bo v Evropskem parlamentu 4. februarja 2014. Evropske družinske organizacije sporočajo evropskim poslancem, naj ne sprejmejo Poročila Lunček, ki bi sililo evropske države, da v svojo zakonodajo uvedejo teorijo spola ter preganjajo vse, ki se ne strinjajo s to ekstremno ideologijo - ki ne priznava, da obstajata ženski in moški spol in iz tega izhajajoč ne priznava pomena mamae in očeta za otroka.

Shodi, kljub mnogim provokacijam ekstremistilčnih skupin aktivistov teorija spola in nasprotnikov pravice vsakega neorjenega otroka do življenja, potekajo v radostnem vzdušju, ob glasbi, plesu in petju. 

Spremljajte nas. Objavljali bomo informacije iz evropskih velemest, kjer potekajo shodi, ko nam jih naši prijatelji pošljejo.

Dogajanje v Parizu in Lyonu lahko v živo spremljate na spletni strani La manif pour tous.

Novo: Poročilo o dogodku časopisa Le Figaro (v francoščini).

Novo: Poročilo o dogajanju na shodu "Stop familiafobia" v Madridu, 2.2.2014.

Novo: Novice iz Rima.

Novo: Po štetju organizatorjev je bilo v Parizu in Lyonu zbranih 500.000 ljudi, po podatkih policije samo 80.000. Presodite kdo ima bolj prav sami na podlagi fotografij.

Novo: Poglejte kako prav žalostno neprofesionalno o shodih v Franciji piše RTVSLO.

Novo: Poročilo o shodu "V obrambo otrok" iz Varšave.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top