Gibanje za otroke in družine.si v vsako slovensko mesto, kraj in vas

Člani Gibanja za otroke in družine.si se bomo v prihodnjih tednih srečevali po vsej Sloveniji pod geslom »Razgibajmo in navdušimo Slovenijo! Gibanje za otroke in družine.si v vsako mesto, kraj in vas«.

Na srečanjih bomo prisluhnili življenjskemu utripu in težavam ter na podlagi Programske deklaracije Gibanja za otroke in družine.si iskali najboljše rešitve v želji, da skupaj naredimo Slovenijo otrokom in družinam lepšo in bolj prijazno. Srečanj se bosta z velikim veseljem udeleževala tudi Aleš Primc in Metka Zevnik.

Vrhunec jesenskih srečanj bo 1. tabor Gibanja za otroke in družine.si ,16. oktobra, v Slovenski Bistrici.

Gibanje za otroke in družine.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top