Glas za otroke in družine izreka spoštovanje Boštjanu M. Zupančiču za pošten in pokončen boj za nerojene otroke

Stranka Glas za otroke in družine se je odzvala na medijske in politične pritiske na uglednega pravnika in borca za človekove pravice dr. Boštjana M. Zupančiča: "Podpiramo pošten in pokončen boj dr. Boštjana M. Zupančiča za nerojene deklice in dečke, ki so najbolj nemočen in najbolj zatiran del človeštva, ki mu v zahodni civilizaciji, razen na Irskem in do neke mere na Poljskem, ni priznana niti najbolj temeljna pravica do življenja. Podpiramo izjavo Boštjana M. Zupančiča, da je Simone Veil s tem, ko je kot francoska ministrica za zdravje na lažeh utemeljeno uzakonila končanje življenja nerojenih punčk in fantkov, s tem sprožila plaz po vsem svetu ter taķo posredno postala največja morilka vseh časov. Samo bolnišnice po svetu vsako leto končajo življenje več kot 40.0000.0000 nerojenih deklic in dečkov oz. več kot 125.000 vsak dan. Ocenjuje se, da je še vsaj trikrat toliko "kemičnih" končanj življenj nerojenih otrok z raznimi tabletkami. Nesprejemljivo je, da mediji in vlada zato, ker je povedal resnico, Boštjana M. Zupančiča nestrpno javno blatijo in diskriminirajo, vlada pa ga, zaradi zavzemanja za človekove pravice, ne imenuje v odbor Organizacije združenih narodov za - človekove pravice. Kako kruto! Da moraš v Sloveniji zato, da zasedaš položaj, zagovarjati in spodbujati splav oz. smrt nerojenih otrok! To se bo spremenilo. Po zmagi stranke Glas za otroke in družine bodo ljudje, ki spoštujejo življenje, družino in temeljne otrokove pravice s strani države spoštovani." Odzvalo se je tudi Gibanje za otroke in družine s kratko izjavo: "Poklon Boštjanu M. Zupančiču za njegov nesebičen boj za človekove pravice nerojenih deklic in dečkov. Je najresnejši kandidat za Belo vrtnico, najvišje priznanje za človekove pravice za leto 2017."

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top