• Moški preoblečen v žensko zmaguje na ženskih tekmovanjih!

Šport: Homo-lezbični-bi-trans-queer aktivisti nepošteni do žensk

Moški preoblečeni v ženske se udeležujejo ženskih športnih tekmovanj in prejemajo zlate medalje! Homo-lezbični-bi-trans-queer seksualni aktivisti pod pretvezo človekovih pravic, zahtevajo od držav in šol, da priznajo spol, ki si ga lahko poljubno izbirajo. Tak primer je srednješolka Mack Beggs, ki je pri 17 letih začela z jemanjem testosteronov in kot »moški« premagala druga dekleta, ki niso jemale tega hormona. Prav tako v ZDA odmeva primer Fallona Foxa , ki se je kot fant »spremenil« v žensko in se na ženskih športnih tekmovanjih udeležuje tekmovanj na katerih zmaguje. Ob tem pa svoje nasprotnice telesno poškoduje, saj ima kot moški izrazite telesne prednosti. Iz Nove Zelandije pa prihajajo poročila o dvigovalcu uteži Laurel Hubbard , ki se kot biološki moški preoblečen v žensko, udeležuje ženskih športnih tekmovanj in tam zapovrstjo zmaguje.

Homo-lezbični-bi-trans-queer (LGBT) seksualni aktivisti imajo cilj: izriniti ženske iz športnih tekmovanj!

Homo-lezbični-bi-trans-queer (LGBT) seksualni aktivisti imajo za cilj, da iz vseh ženskih športnih tekmovanj izrinejo ženske in jih s pravnimi triki in v imenu namišljenih človekovih pravic, spremenijo v tekmovanja moških preoblečenih v ženske. Pri tem je grozljivo, da vodstva šol in športnih organizacij pristajajo na tovrstno nasilje in zlorabo prava in celo preganjajo, ki si upajo imeti drugačno mnenje.

V Sloveniji to ideologijo izvajata tudi škodljivi sindikat SVIZ in kontroverzni POPTV!

Otrokom nevarna ideologija spola vdira tudi v Slovenijo. Tako je televizijska družba POPTV začela z vsiljevanjem te ideologije preko svojega TV programa in portala, ko je 30. 4. 2017 predvajala posnetek deklice, ki hoče postati moški in zahteva, da ji mora državi priznati to pravico, Samo vprašanje časa je, kdaj bodo slovenski ženski klubi morali sprejemati takšne »fante« oz. »dekleta, kjer bodo biološke ženske deprivilegirane in bodo manj uspešne. Zaskrbljujoče je tudi, da kontroverzni SVIZ - največji šolski sindikat v Sloveniji - organizira tečaje za indoktrinacijo učiteljev z namenom, da bodo v vrtcih in šolah spodbujali otroke k spremembi spola in spolne usmerjenosti. Po mnenju številnih strokovnjakov gre pri tem že za pravo kriminalno dejavnost, ko nekateri učitelji brez soglasja staršev indoktrinirajo njihove otroke v spremembi spola, spolne usmerjenosti in oblačenja v oblačila nasprotnega spola. Zato pozivamo vse starše in učitelje, da nam na naslov info@24kul.si posredujete vse informacije o tovrstnih aktivnostih, da v povezavi z vodilnimi družinskimi organizacijami sprožimo pravne postopke ter informiramo policijo z namenom zaščite človekovih pravic v slovenskih vrtcih, osnovnih in srednjih šolah.

Avtor

Mateja Lorbar

Družbena aktivistka in analitik slovenske družbe. S svojim možem in s tremi otroki živi v manjšem slovenskem kraju.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top