• V take položaje radikalne aktivistke in aktivisti silijo fante!

Škandal: Branimir Štrukelj in Sindikat SVIZ organizirata napad homo-lezbičnih-bi-trans-queer seksualnih aktivistov na otroke!

19. 4. 2017 Štrukljev sindikat organizira tečaj, kako otrokom vsiljevati homo-lezbične-bi-trans-queer seksualne življenjske in spolne prakse!

Kontroverzni izjemno vplivni Sindikat vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture Slovenije (SVIZ) velja za trdo jedro odlično plačanih profesionalcev, ki hočejo vsem našim otrokom vsiliti radikalne lezbične, homoseksualne, biseksualne, transseksualne, queerseksualne in interseksualne nazore ter jim na ta način ukrasti otroštvo ter z veliko verjetnostjo za celo življenje popačiti odnos do spolnosti in spolno življenje.

Gre za ideologijo, ki otroke brez soglasja staršev prepričuje, da naj spremenijo svoj spol, esperimentirajo s spolno usmerjenostjo in jo tudi zamenjajo. Pri tem se poslužujejo izbirnih vsebin, ki jih v šolah izvajajo zunanje radikalne organizacije oz. učitelji, ki so vključeni v posebno e-mailing skupino. Imajo tudi poseben učbenik z naslovom Ljubezen je ljubezen, po katerem izvajajo to prepričevanje posebej prilagojeno otrokom.

Tovrstne vsebine se otrokom vsiljujejo na vse mogoče načine, tudi preko revije PIL, ki jo izdaja založba Mladinska knjiga. To revijo mnoge učiteljice po šolah vsiljujejo otrokom od 4. razreda naprej. Seveda so tudi mnoge pogumne učiteljice, ki so se temu nasilju nad otroki in njihovimi starši že uprle in tega ne počnejo več.

V sredo bo tečaj, kako čim bolj učinkovito poneumljati otroke s homo-lezbično-bi-trans-queer seksualno ideologijo ter kako organizirati njen še večji vdor v javne šole!

V sredo 19.4.2017 bo ob 15h na sedežu sindikata omizje na temo »Vprašanja LGBTI v vzgoji in izobraževanju«  v okviru katerega bodo pod pretvezo »predsodkov, diskriminaciji, stereotipih in nasilju« radikalni homo-lezbični-bi-trans-queer seksualni aktivisti učiteljice zlorabljali, kako naj to sprevrženo ideologijo vsiljujejo vsem učenkam in učencem v okviru svojih predmetov. Omizje bodo vodili eminentni homoseksualni aktivisti kot so Roman Kuhar (Filozofska fakulteta in vodilni aktivist teoretik), Mirjana Ule (FDV in feministka, ideologinja praktičnegs vdora radikalnih ideologij v šole), Melani Centrih (aktivistična operativka; ravnateljica, ki posiljuje dijake z gledanjem homo-lezbičnih-bi-trans-queer seksualnih filmov) in Matjaž Konvalinka (koordinator homoseksualnih aktivnosti na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani).

Učiteljice prosimo, da se udeležijo omenjenega tečaja, pridobijo informacije in po možnost posnamejo dogodek. Vse pridobljene informacije anonimno posredujte na naslov info@24kul.si

Uradno vabilo na kontroverzni tečaj za učiteljice
Spoštovani sindikalni zaupnice in zaupniki,

Sindikat vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture Slovenije (SVIZ) – Odbor za enakost SVIZ vabi na

OMIZJE

»VPRAŠANJA LGBTI V VZGOJI IN IZOBRAŽEVANJU«,
ki bo potekalo v sredo, 19. aprila 2017, z začetkom ob 15.30 uri, na sedežu GO SVIZ, v veliki sejni dvorani, na Oražnovi ulici 3, v Ljubljani.

Sindikat vzgoje, izobraževanja znanosti in kulture (SVIZ) v sklopu svojega Odbora za enakost SVIZ, katerega temeljno poslanstvo je ozaveščati in spodbujati širše zavedanje ter razmišljanje o pomenu enakosti na vseh ravneh družbe ter tudi delovati v tej smeri pripravlja omizje o vlogi vzgojno-izobraževalnega sistema pri predsodkih in stereotipih ter navzočnosti diskriminacije, nasilja na podlagi spolne usmerjenosti, spolne identitete in spolnega izraza posameznic in posameznikov.

Z namenom prikazati različne vidike omenjene tematike, prikazati izzive in težave, s katerimi se srečujejo LGBTI posameznice in posamezniki (lezbijke, geji, biseksualne, transspolne, interseksualne osebe) v vzgoji in izobraževanju (tako šolajoči se kot zaposleni), in nasploh izboljšati znanje o področju LGBTI tematik med zaposlenimi v vrtcih in šolah ter drugimi zainteresiranimi bodo na našem tokratnem omizju sodelovali:

- dr. Mirjana Ule, socialna psihologinja in redna profesorica na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani, ki bo prikazala temelje predsodkov in stereotipov ter (ne)strpnosti do marginaliziranih skupin – tj. do vsega tistega, kar ni v skladu z obče sprejetimi normami v posamezni družbi;

- dr. Roman Kuhar, redni profesor na Oddelku za sociologijo na Filozofski fakulteti v Ljubljani, ki se raziskovalno med drugim poglobljeno ukvarja z LGBT študijami, sociologijo spola in spolnosti, in je nekdanji urednik LGBT revije Narobe ter bo na omizju predstavil izbrane rezultate o vsakdanjem življenju LGBT oseb v Sloveniji;

- Melani Centrih, ravnateljica Gimnazije Ptuj, ki bo spregovorila o svojih prizadevanjih proti homofobiji, o boju za enakopravnost, vlogi pedagoških in drugih strokovnih delavk in delavcev v vrtcih in šolah ter staršev, ko se srečajo s tematiko LGBTI, in

- dr. Matjaž Konvalinka, izredni profesor na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani, ki bo predstavil svoje izkušnje kot LGBTI koordinator na fakulteti.

Po prispevkih gostujočih govornic in govornikov bo priložnost za vprašanja in razpravo o predstavljeni tematiki. Za dogodek je skupno predvidena približno ura in pol; zapis o omizju s fotografijami bo naknadno objavljen na spletni strani www.sviz.si.

Svojo udeležbo na omizju »Vprašanja LGBTI v vzgoji in izobraževanju«, ki je brezplačna (potnih stroškov pa SVIZ ne krije), prosimo, čim prej, najpozneje pa do torka, 18. aprila 2017, sporočite po e-pošti na naslov tajnistvo@sviz.si (navedite, da se prijavljate na omizje Odbora za enakost SVIZ, svoje ime in priimek ter ustanovo, iz katere prihajate).

Vljudno povabljeni v čim večjem številu, prosimo pa vas, da povabilo na dogodek posredujete tudi članicam in članom v svojih zavodih. Se vidimo!

Za Odbor za enakost SVIZ                                                                                

Branimir Štrukelj, l. r.,

Tanja Modrijan, l.r.                                                                    

glavni tajnik SVIZ

--------------------------------------------
GO SVIZ Slovenije: Oražnova ulica 3, p.p. 196, 1102 Ljubljana, telefon: +386 1 24 40 900, faks: +386 1 24 40 920

Več:

Avtor

Tine Belin

Aktivni državljan in družbeni teoretik

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top