• Janković hoče otroke v vrtcu učiti homoseksualnosti, biseksualnosti in transseksualnosti.

Janković izvaja politični pritisk na ljubljanske vrtce

Ljubljanski vrtci so dobili dopis Mestne občine z dne 6. 4. 2016, v katerem jih pozivajo, da se vključijo v pridobivanje t. i. "certifikata LGBT prijazno". Izobraževanja naj bi se udeležla vodstva ljubljanskih vrtcev, ki bi bila potem zadolžena za "prenos znanj na sodelavce", Kot poudarjajo na Mestni občini, je zaželeno, da se izobraževanja udeležijo tudi vzgojiteljice in vzgojitelji.

In kaj po izobraževanju? Župan Janković bo podelil vrtcem certifikate, v "obliki listine, v kateri so zapisane zaveze organizacije". Hkrati bodo vrtci prejeli tudi nalepke in plakate, ki jih bodo morali obesiti na vidno mesto ob vhodu, s čemer bodo vsi vedeli, da "se nahajajo v LGBT prijaznem okolju." Hkrati pa bodo imeli prejemniki certifikata enkrat letno privilegij, da se srečajo z županom na posebnem "sprejemu". Soglasje za imenovanje ravnateljev vrtcev daje - župan.

Gre za neposreden vdor ideologije spola v vrtce, kjer hočejo otrokom v najzgodnejši starosti od 1. leta naprej, ko večina pride v vrtec, vsiljevati LGBT življenjski stil (homoseksualnost, lezbičnost, bisesksualnost in transseksualnost). Gre za posiljevanje otrok z različnimi spolnimi praksami že v najzgodnejšem življenjskem obdobju. Na vse to so predstavniki Koalicije "Za otroke gre!" opozarjali v referendumski kampanji leta 2012 in 2015, a so predstavniki homoseksualnih aktivistov in vladajoče koalicije to vztrajno zanikali.

Ideologija spola ne priznava moškega in ženskega spola; ne priznava pomena mame in očeta za rojstvo, razvoj in vzgojo otroka; spodbuja ljudi (in otroke), da si ljudje sami določijo spol ter eksperimentirajo z različnimi spolnimi praksami. Pripravljen je tudi učbenik za poučevanje te idologije v šolah

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top