• Februarska številka PIL 2015 za otroke od 4. do 9. razreda.

Je to normalno za 4. razred osnovne šole?

Februarska številka PIL leta 2015. So natančna navodila za oralni, vaginalni in analni spolni odnos primerna za otroke v 4. razredu osnovne šole? Je primerno otroke v 4. razredu spodbujati k razmišljanju o spolnih odnosih, med drugim tudi z osebami istega spola ali takih, kjer so udeležene več kot dve osebi? Je primerno otrokom v 4. razredu dajati kot enakovredno izbiro spolnih praks "seks" dveh oseb različnega spola, "seks" dveh oseb istega spola in "seks" več kot dveh oseb?

Eni očitno želijo otrokom v najzgodnejši dobi ukrasti otroštvo, jih zavesti v zgodnje spolne odnose in jim z veliko verjetnostjo narediti težave v spolnosti za vse življenje. Take revije propagirajo v naših šolah. Za take norosti molzejo starše v naših šolah. 

Starši pozor! Zaščitite svoje otroke:

1. Pozorno spremljajte, vse kar se otrokom deli po šolah.

2. Preglejte vso literaturo, ki jo dobivajo otroci v branje.

3. Pogovarjajte se z njimi in bodite pozorni na spremembe v otrokovem vedenju.

4. Obveščajte nas o iztirjenih vsebinah in praksah, da bomo opozorili tudi druge starše na el. naslov: 24kul.si@gmail.com. Zagotavljamo anonimnost in diskretnost.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top