Kako prepoznamo teorijo spola?

Kontroverzne zagovornike teorije spola je mogoče najti v številnih medijskih hišah, ministrstvih, strankah, nevladnih organizacijah, šolah in mednarodnih organizacijah. Običajno so to pripadniki družbenih elit in - običajno plačani na tak ali drugačen način iz državnega proračuna.

Zelo radi se odevajo v besede kot npr. »zavzemanje za človekove pravice«, enakopravnost, nenasilje in strpnost, dejansko pa se zavzemajo za ideologijo teorije spola, ki jo želijo preko zakonodaje, medijev in šole, vsiliti nič hudega slutečim prebivalcev Slovenije. Na splošno zagovornike teorije spola prepoznamo po naslednjih kriterijih:

1. Zagovarjajo t.i. »enakost spolov«, kar pomeni, da ni nobenih razlik med moško in žensko naravo oz. da naravni ženski in moški spol ne obstajata. 

2. Moški in ženski spol, spolna usmerjenost so za njih družbeni konstrukt (ang. gender), ki jih ljudje lahko poljubno izbirajo in spreminjajov skladu s po njihovo t.i "spolno identiteto". Konkretno to pomeni, da spodbujajo ljudi, da spreminjajo svoj spol, spolno usmerjenost in vrsto skupnosti, v kateri živijo. 

3. Zahtevajo ukinite zakonske zveze žene in moža, uvedbo umetne oploditve lezbijk, posvojitve otrok v istospolne razmerja, t.i. trgovino z materinstvom za homoseksualne moške itn.

4. V šole uvajajo – tudi proti volji staršev oz. tako, da starši sploh ne vedo - pouk o tej t.i. teoriji spola in mlade na vse mogoče načine prepričujejo, naj sami izbirajo in eksperimentirajo s spolom ter spolno usmerjenostjo. Trdijo tudi, da otrok za svoj razvoj ne potrebuje očeta in matere.

5. Preko šole in medijev hočejo spremeniti kulturna in verska pojmovanja spola, družine, poroke, očetovstva in materinstva. V Sloveniji jih je mogoče pogostokrat prepoznati tudi kot naravnost borbene ateiste in kristjanofobe.

6. V zelo sočutni luči predstavljajo t.i. "nadomestno materinstvo" - zelo sporno izkoriščanje revnih žensk, ki morajo za denar donositi in prodati otroke bogatim radikalnim homoseksualnim aktivistom!

7. Želijo utišati in kazensko preganjati vse, ki zagovarjajo pravic otrok do očeta in matere ter vrednoto zakonske zveze kot skupnosti moškega in ženske.

8. V medijih, ki jih nadzorujejo, na vsemogoče načine blatijo zagovornike družine in pravic otrok, jih smešijo ali pa povsem izključujejo iz javnih razprav.

9. Grozijo podjetjem, ki podpirajo družinske organizacije in zahtevajo prekinitev sodelovanja z družinskimi organizacijami.

10. Za svoje organizacije pridobivajo izjemno visoka proračunska sredstva,  s katerimi plačujejo svoje aktiviste. V ta namen imajo registriranih množico organizacij na različnih področjih. Radikalne spremembe v družbi uvajajo v največji meri z davkoplačevalskim denarjem.

 

Lara M.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top