Angelca Likovič: Kdo v Sloveniji lahko govori?!

Radi se pohvalimo, da j v Sloveniji vlada demokracija in da ima vsakdo pravico povedati svoje mnenje, torej svoboda govora. Pa  žal še zdaleč ni tako Pravico govoriti , se lagati, napadati ima  Kordiš in njemu podobni. Če pa se oglasi  človek kot je dr. Tadej Strehovec, ki je človek z veliko začetnico, pa je ogenj v strehi.Ker govori samo resnico, ga ocenijo s sovražnim govorom in proti njemu Slovenija sproži kazenske ovadbe. Pa kje živimo?! In prav zato se bomo poštene Slovenke in pošteni Slovenci zbirali pred sodiščem, ko  se bo sodilo Strehovcu. Tadej Strehovec se zavzema za svobodo govora in  spoštovanje življenje od spočetja do naravne smrti. To je v skladu s programom stranke Za otroke in družine in tudi zato se bomo člani naše stranke  zbirali pred sodiščem , da javnosti pokažemo, da z vsem srcem  podpiramo Tadeja. Pričakujemo pa tudi od našega sodstva pričakujemo, da bo začelo soditi  odgovorno in pravično.

Z našimi shodi pred sodiščem moramo doseči  naš cilj, da ima v Sloveniji vsak pravico povedati svoje mnenje. Mnenja bodo vedno različna, naloga vlade pa je , da usklajuje različna mnenja k istemu cilju.

Dragi prijatelji in podporniki Tadeja, se vidimo pred sodiščem!!!

Angelca Likovič

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top