Koalicija Za otroke gre! izpolnila predreferendumsko obljubo

Metka Zevnik in Aleš Primc sta v DZ vložila predlog Zakona o ureditvi položaja istospolnih partnerskih skupnosti. S tem Koalicija "Za otroke gre!" Izpolnjuje predreferendumsko obljubo. Potem ko bo predsednik Državnega zbora določil rok, se bo začelo zbiranje podpisov pred upravnimi enotami. Kdor želi sodelovati kot prostovoljec, prosimo, da nam sporočite na el. naslov: info@zaotrokegre.si.

Podpisi se bodo zbirali skupaj z zbiranjem podpisov za Zakon o ukrepih za zagotavljanje javnosti, preglednosti in odgovornosti v pravosodju, ki ga je včeraj v Državni zbor vložil Odbor za spoštovanje človekovih pravic in temeljnih svoboščin - Odbor 2014.

Koalicija "Za otroke gre!"

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top