• Slika: Primer grobe grafične kristjanofobije homoseksualnih aktivistov. Vir.

Kristjanofobija krovne evropske homoseksualne aktivistične organizacije

Slovaški parlament bo v kratkem glasoval o predlogu, da se v njihovo ustavo zapiše, da je zakonska zveza skupnost žene in moža. Za krovno homosekskualno aktivistično organizacijo v Evropi (ILGA Europe) je to homofobija in izvajajo preko vseh mogočih kanalov izjemne pritiske, da bi zlomili slovaške poslanke in poslance v njihovi plemeniti nameri, da zaščitijo materinstvo in očetovstvo ter temeljne otrokove pravice. Ob teh pritiskih se je še enkrat več izkazala agresivna kristjanofobija homoseksualnih aktivistov, ki jo zelo dobro poznamo tudi v Sloveniji.

Sopredsednik ILGA Europe Paulo Côrte-Real, je v izjavi za javnost 27.2.2014 takole širil nestrpnost do verujočih:

“V zadnjem času sprejete podobne pobude ustavnih amandmajev na Madžarskem, Latviji in Hrvašem so pokazale, da so spodbujene s strani verskih ekstremistov in ultrakonzerativcev, ki zlorabljajo tovrstne demokratične instrumente ali referendum, da izvajajo svojo ozko homofobno agendo. Slovaški parlament mora preprečiti, da bi še ena država padla v to populistično homofobno past in zavrniti ta predlog."

Očitno ta kristjanofobna akcija homoseksualnih aktivistov proti Slovaški že sodi v okvir Časovnega načrta za boj proti homofobiji... (oz.  Resolucije Lunaček). Spomnimo, da je avtorica te resolucije aktivna sodelavka ILGA Europe.

Slika: Primer grobe grafične kristjanofobije homoseksualnih aktivistov. Vir.

 

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top