Kristjanofobija vodstva ljubljanskega Kliničnega centra

Včeraj je prišlo do žalostnega napada vodstva državnega Kliničnega centra na versko svobodo v Sloveniji. Vodstvo kliničnega centra na čelu z direktorjem Simonom Vrhuncem (na sliki), kadrom stranke SD, se vmešava v to, kakšni mašni nameni niso dovoljeni v kapeli naše največje bolnice.

Mašnega namena: za nerojene otroke in starše žrtve splava ne sme biti!

Gre za grob in nezaslišan vdor države v Cerkev, ki je po ustavi ločena od države. Prav tako gre za grob poseg v versko svobodo verujočih, ki jim država preko direktorja Simona Vrhunca cenzurira, kateri mašni nameni so v tej kapeli dovoljeni.

Prosimo vas, da ne podležemo tem pritiskom! Če želite darovati za tak mašni namen, naj vas to zastraševanje ne odvrne od vašega plemenitega dejanja.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top