Mame in očeta ni mogoče nadomestiti!

Preberite si razloge za, zakaj je potrebno v nedeljo 20. decembra 2015 oditi na referendum in glasovati proti noveli Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih?

  • Razglasitev homoseksualnega razmerja za zakonsko zvezo pomeni uzakonitev izmišljenega dejstva, da so matere in očetje med seboj zamenljivi in da spolnost ni pomembna za starševstvo. Tisti, ki zagovarjajo tako nasprotujočo si trditev, bi morali to dokazati.
  • Tudi istospolno usmerjeni so namreč očitno prepričani, da je spol nekaj pomembnega: spol partnerja, namreč. Homoseksualec namreč želi imeti za spolnega partnerja ne žensko, ampak moškega. S spolno partnerico ni zadovoljen, ne glede na to, kako možato deluje. Lezbijka pa želi imeti za spolno partnerico žensko. Tudi še tako ženstven moški zanjo ne bo v redu.
  • Nepravično je, da zakonodaja določa, da imajo odrasli pravico do tega, kar hočejo, namreč, do partnerja želenega spola, medtem ko se otrokom vsiljuje, ne kar jim je naravno dano, ampak kar jim vsili vplivna elita. Matere in očetje imajo pri razvoju otroka vsak svojo edinstveno vlogo. Očetova odsotnost za otroka pomeni drugačna tveganja kot materina.
  • Znanstvene raziskave ugotavljajo, da je za najstnice, ki nimajo stikov z očetom,  verjetneje, da bodo zelo zgodaj spolno aktivne, da bodo imele več spolnih partnerjev, da ne bodo živele z očetom svojih otrok, bodo nezakonske matere in da se bodo okužile s spolno prenosljivimi boleznimi.
  • Za najstnike brez stikov z očetom raziskave kažejo, da je verjetneje, da bodo postali mladoletni prestopniki, da se bodo ukvarjali z nasiljem, kriminalom, padli v tolpe in da bodo končali v zaporu.
  • Otroci pri razvoju svoje spolne identitete potrebujejo pomoč in vodstvo. Homoseksualna razmerja pa to nalogo zelo otežujejo, saj ne omogočajo, da otrok razvije enakovreden odnos do ženskega in moškega spola.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top