Metka Zevnik: Karel Erjavec je vodja politike proti starim staršem

Na včerajšnjem upanja polnem shodu v podporo pravicam vnukov in starih staršev je Metka Zevnik izpostavila Karla Erjavca kot vodjo državne politike proti starim staršem. Ob tem je izpostavila, da je bila Slovenija med samo 12 državami Organizacije združenih narodov, ki so glasovale proti resoluciji za zaščito družine, ki vključuje tudi priznanje družine kot prostora medgeneracijske solidarnosti ter prenosa kulturne identitete, tradicije in moralnih vrednot. "Proti vsemu temu in še marsičemu pozitivnemu v tej resoluciji je glasovala Slovenija, po navodilu Karla Erjavca," je bila jasna Zevnikova.

Spomnimo, da je bil Karl Erjavec tudi vnet nasprotnik otrokovih pravic ter priznanja pomena materinstva in očetovstva ob družinskem referendumu.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top