Ministrstvo na posvet o posvojitvah pozabilo povabiti Gibanje za otroke in družine.si

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je 20. 9. pripravilo posvet o posvojitvah, na katerem so se pogovarjali sami dvorni ministrski »strokovnjaki«, med katerimi so mnogi soodgovorni za nepravilnosti in krivice, ki jih povzročajo določeni centri za socialno delo. Na posvet niso povabili Gibanja za otroke in družine.si, ki se že vrsto let ukvarja z družinskimi temami, med drugim tudi z vprašanji posvojitve.

Spoštovani predstavniki ministrstva, kako si predstavljate iskanje skupnih rešitev, ko na posvet vabite le istomisleče in tisti del "stroke", ki ga bogato financirate?

Avtor

Franci Donko

Socialni delavec

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top