Na Irskem zmaga homoseksualnih aktivistov

Na Irskem so zmagali homoseksualni aktivisti s podporo vseh največjih medijev, ogromno denarja in vseh največjih strank v državi. Z odločitvijo na referenmdumu bo uzakonjena nova zakonska zveza, kjer ne bo več pogoja, da jo skleneta osebi različnega spola.

Noben svetovni, irski ali slovenski medij ni nasprotoval referendumu z argumentom, da krši človekove pravice! Očitno je to slovenska pogruntavščina ali pa taktika homoseksualnih aktivistov, ko mislijo, da bodo na referendumu izgubili. Izveden referendum na Irskem je še en argument, da slovensko Ustavno sodišče dovoli referendum o spremembi družinske zakonodaje, ki jo je vsilila radikalna Združena levica.

Irska je prva država na svetu, kjer so tako odločitev podprli ljudje na referendumu. Do sedaj so se vsi referendumi na svetu, razen leta 2012 v ameriških zveznih državah Maine, Minnesota, Maryland in Washington končali s porazom homoseksualnih aktivistov in aktivistov teorije spola. Ni razloga za preplah. Ob mnogih referendumih, ki so se  in se še bodo izvedli o tej temi, ter še posebej ob neizmerni medijski, finančni in politični moči lobija homoseksualnih aktivistov je bilo samo vprašanje časa, kdaj se bo to prvič zgodilo. Verjetno jim bo še kje uspelo, prav tako bodo gotovo še velikokrat izgubili. Njihovi pritiski, nikoli zadovoljeni apetiti in preobrazba civilizacije, ki jo hočejo izvesti, so dejstvo, s katerim se bomo soočali še nekaj časa in še dlje z njihovimi posledicami.

Referendum na Irskem so homoseksualni aktivisti na globalni ravni razumeli kot zgodovinskega, zato se je na tem referendumu, kjer je odločalo zgolj 3,2 milijona prebivalcev sveta, skoncentriral velik del njihove globalne moči: medijske, propagandne in finančne. Porabili so na desetine milijonov EUR denarja iz tujine, iz sredstev evropskih skladov ter iz irskega državnega ter lokalnih proračunov.

Sedaj se bo globalna propagandna mašinerija homoseksualnih aktivistov in aktivistov teorije spola iz Irske preselila. Če bo Ustavno sodišče dovolilo referendum, verjetno v Slovenijo.

Borci za pravice otrok in staršev na Irskem so se pogumno borili v izjemno neenakem boju in si zaslužijo naše spoštovanje. Rezultat naj jih ne prizadane, ampak naj pokončno nadaljujejo s svojim delom. Glede na to, da vse največje stranke podpirajo homoseksualno "zakonsko zvezo", je z referendumom nastal potencial za novo najmočnejšo stranko na Irskem z dometom okoli 40%. Vsi, ki so na referendumu podprli pravice otrok in staršev, 40% volilk in volilcev, na Irskem namreč nimajo vplivne stranke, ki bi jo lahko volili.

Ob tem rezultatu razloga za veselje nima nihče. Večina istospolno usmerjenih bo živela naprej enako s svojimi radostmi in težavami, saj jih po izkušnjah drugih držav, ki so uvedle homoseksualno zakonsko zvezo, več kot 90% le te ne bo sklenilo. Radikalizem homoseksualnih aktivistov se bo povečal, predvsem s pritiski na šolski sistem, da se uvede poučevanje otrok o eksperimentiranju s spolno usmerjenostjo in spreminjanjem spola, ter z zahtevami po omejevanju svobode na različnih področjih. Za otroke in večino staršev na Irskem prihaja nekaj težkih let, ko bodo tudi mnogi, ki so volili "yes", obžalovali svojo odločitev ob spoznanju, kako zelo se jih odločitev tiče osebno, čeprav so jih ves čas prepričevali, da se jih ne. Skupnost žene in moža bo čez čas na Irskem spet dobila položaj, ki ji po naravi pripada. Vprašanji sta samo kdaj in s kakšnimi posledicami.

Sedaj se bo globalna propagandna mašinerija homoseksualnih aktivistov in aktivistov teorije spola iz Irske preselila. Če bo Ustavno sodišče dovolilo referendum, verjetno v Slovenijo.

Aleš Primc

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top