Na referendumu bomo omejili moč protidružinske države!

Preberite si razloge za, zakaj je potrebno v nedeljo 20. 12. 2015 oditi na referendum in glasovati proti noveli Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih? Ukinitev zakonske zveze med možem in ženo pomeni, ukinitev najbolj naravne človeške skupnosti.

  • Država, ki je ustvarila zakonsko zvezo oseb istega spola, bo morala taki zvezi zagotavljati otroke. Zakonska zveza med možem in ženo pa jih lahko rodi sama.
  • Različne organizacije, ki so pod okriljem verskih skupnosti, na primer, šole, združenja, ki posredujejo pri posvojitvah, in programi za pripravo na zakon, bodo postale odvisne od vladnih odlokov. Katoliška združenja za pomoč pri posvojitvah v Massachusettsu in Washingtonu, DC so že zaprla svoja vrata. Katoliška nadškofija v Washingtonu pa je, potem ko je mestni svet dovolil istospolne zakonske zveze, ukinila zdravstveno zavarovanje za zakonske partnerje svojih zaposlenih.
  • V Massachusettsu je oče nasprotoval temu, da bi njegovemu otroku v vrtcu brali iz slikanice, v kateri kot partnerja nastopata dva moška. Očeta so z javnega shoda odpeljali vklenjenega v lisice. Država je tudi odločila, da starši nimajo pravice, da bi svoje otroke jemali od pouka, če se jim učne vsebine ne zdijo primerne.
  • Vlada Quebeca je od Menionitov zahtevala, naj peščico otrok v svoji mali podeželski šoli učijo, da je istospolna usmerjenost normalna. Menioniti pa so to zavrnili in po zadnjih informacijah razmišljajo, da bi raje odšli iz Quebeca, kot pa da bi svoje otroke prepustili učenju, ki ga zapoveduje provincialna oblast.
  • Razglasitev homoseksualnega razmerja za zakonsko zvezo pomeni, da država izvaja sovražni prevzem družin in civilne družbe. S tem pa se uvaja družba nesvobode.
  • Mama in oče, ki svobodno odločata o rojstvu otrok sta temelj svobode v družbi.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top