Oddajmo podpis za Angelco! Navodila!

Oddajmo podpis "Angelco za predsednico". Angelčin program.

Natisnite obrazec.

1. Na predsedniških volitvah nadaljujemo naš referendumski boj za spoštovanje pravic otrok, družin in starih staršev, saj je bil Borut Pahor na vseh referendumih na strani kršiteljev pravic otrok, družin in starih staršev.

2.  Podpis oddajte čimprej v tem tednu na upravnih enotah. Upravne enote praviloma delajo vsak delovni dan od 8.00 do 15.00. V sredo delajo do 17.00, v petek delajo samo do 13.00.
 
3.  S seboj imejte veljaven osebni dokument: osebno izkaznico, potni list ali vozniško dovoljenje.
 
4.  Obrazec izpolnite s čitljivimi, velikimi tiskanimi črkami izpolnite osebne podatke na obrazcu. Posebej bodite pozorni, da boste zapisali podatke, ki so navedeni na vaših uradnih dokumentih. Obrazec morate podpisati vpričo uradnika!
 
5.  Oddaja podpisa podpore za Angelco je brezplačna.
 
6.  Podpisan in na upravni enoti potrjen obrazec oddajte na stojnici stranke Glas za otroke in družine. Zaradi možnih zlorab obrazca ne dajajte drugim ljudem, ki bi vas zanj prosili v bližini upravne enote.
 
7. POZOR: Pred upravnimi enotami bo verjetno več stojnic. Prepričajte se, da boste podpisan obrazec oddali na stojnici stranke Glas za otroke in družine, na kateri boste videli znak stranke, slike Angelce Likovič in letake v podporo Angelci Likovič.
 
8.    Kaj, če pred upravno enoto ne bo stojnice stranke Glas za otroke in družine? V tem primeru podpisan in na upravni enoti potrjen obrazec takoj pošljite po navadni pošti na naslov: Glas za otroke in družine, p.p. 2056, 1001 Ljubljana.
  
Hvala za vaš podpis podpore »Angelco za predsednico«. To je vaš podpis za lepšo, pravičnejšo in varnejšo Slovenijo!

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top