Ponosno bomo volili Angelco! Njen in naš program!

Z veseljem in ponosom bom oddal/a podpis in volil/a Angelco za predsednico, ker ima odličen program:

1. Spoštuje 10 Božjih zapovedi.

2. Pomagala bo mladim, da bodo imeli stanovanje in boljše plače, da si bodo lahko v Sloveniji ustvarili družine.

3. Ve, da morajo delavci in kmetje za pošteno delo dobiti pošteno plačilo.

4. Starim mamam in očetom bo vrnila spoštovanje, ki ga država nenehno tepta.

5. Koroška dečka bo vrnila babici in dedku.

6. Spoštuje življenje: zavzema se za rojstvo vseh spočetih nerojenih otrok in bo pomagala mamam v stiskah.
7. Odločno nasprotuje evtanaziji bolnih in ostarelih.

8. Sprožila bo postopke, da se nakradeno premoženje tajkunske elite razdeli delavcem, družinam in otrokom.

9. Okrepila bo policijo in vojsko, da bosta lahko učinkovito varovali naše ženske in otroke pred džihadističnimi teroristi.

10. Ne bo dovolila krivičnega nepremičninskega davka, ki bi obdavčil trdo delo in prihranke, ki so jih mnogi Slovenke in Slovenci celo življenje vlagali v svoje.

11. Spoštuje pomen mame in očeta za otroka in ne bo dovolila posvojitev otrok v razmerja dveh moških, dveh žensk, dveh transseksualcev in dveh queerseksualcev,

12. Ne bo dovolila čipiranja prebivalcev Slovenije.

13. Angelca živi in dela po zdravi pameti.

14. Vladala bo Angelca, ki jo bomo izvolili državljanke in državljani, in ne lutke, ki jih nastavljajo mediji in zakrita komunistična elita (globoka država).

Natisnite obrazec in na upravni enoti oddajte podpis podpore za lepšo Slovenijo za otroke, družine in stare starše. Obrazec oddajte na stojnici stranke Glas xa otroke in družine ali ga pošljite po pošti na naslov Glas za otroke in družine, p.p. 2056, 1001 Ljubljana.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top