Elita: Nizozemski plan radikalne homo-lezbične-bi-trans-queer seksualne prevzgoje!

Na Nizozemskem se že dolgo ne zavzemajo več za enakopravnost med ženskami in moškimi. Pred 10 leti so namreč pod vplivom bogate elite radikalnih homo-lezbičnih-bi-trans-queer seksualnih aktivistov, ki obvladujejo nizozemsko politiko, gospodarstvo in medije, začeli vsiljevati enakost med moškimi in ženskami oz. zanikovati vse razlike med spoloma. V zadnjem času se to še stopnjuje in sicer v vsiljevanje enakosti med heteroseksualnostjo in homoseksualnostjo, biseksualnostjo, transseksualnostjo in queerseksualnostjo, pri čemer je vse bolj propagirano kot odnos med žensko in moškim.

Slovenec, ki živi na Nizozemskem posledice izvajanja tega programa opisuje z bededami: "Ljudje si več ne upajo govoriti o tem, kaj je mama, kaj je oče."

Posledica tega programa je npr. izvajanje samoindentifikacije otrok (brez navzočnosti staršev) v vrtcu. Otrok se torej sam odloči, katerega spola je.

Ko so v državi omogočene posvojitve otrok v homoseksualna razmerja, se z vso intenzivnostjo začne naslednja faza: odkrita prevzgoja in inkvizicija proti drugačemislečim.

Nizozemska vlada je v homoseksualizacijo Nizozemske in tujih držav vložila več sto milijonov EUR. Samo za delovanje domačih organizacij homoseksualnih aktivistov 17 mio EUR vsako leto. Vrednote se ne spreminjajo, ampak jih načrtno spreminjajo z ogromnimi finančnimi sredstvi. Tudi za večino slovenskih homoseksualnih aktivistov, je aktivizem odličen posel. Plačujemo jih mi vsi.

Preberite si program »LGBT petletke« na Nizozemskem, ki vključuje celo posebne nadstandardne šole za »LGBT otroke« na državne stroške in spremembo nizozemske kulture preko zakonodaje in politike.

Preberite Načrt za homoseksualizacijo nizozemske družbe 2011-2015.

Spomnimo. V kanadski zvezni državi Alberta je vlada v šolah prepovedala besedi "mama" in "oče".

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top