Obvestilo: Naslednja celonočna molitev za dr. Strehovca, njegove podpornike in preganjalce bo 12.1.2019

Naslednje celonočno bdenje in molitev za dr. Tadeja Strehovca, njegove podpornike in preganjalce bo 12.1.2019 v kapeli Antonovega doma pri Frančiškanih na Viču. Sodnica je preklicala vse sodne obravnave, ki so bile predvidene, zato bomo z molitveno podporo v tem sodnem procesu nadaljevali pred naslednjo obravnavo.

Celonočno bdenje se bo začelo ob 21.00 s Sv. mašo in se zaključilo v nedeljo ob 6.00 zjutraj. Kdor ne more priti v Ljubljano lahko organizira celonočna bedenja v svoji župniji ali se sam posveti osebni molitvi. Vabljeni, da se pridružitev, po svojih zmožnostih. Vsaka minuta šteje.

Molitveni nameni in prošnje:

Gospoda Boga, Očeta in Sina in Svetega Duha prosimo iz srca:
1. »Gospod Bog, bodi ti Advokat in Sodnik v tem sodnem postopku, ki poteka proti p. Tadeju Strehovcu in ga potegni ven iz te zanke krivične obsodbe. Prosimo, naj ta sodba pade, da p. Tadej Strehovec ne bo obsojen in bo to nekaj novega za naš narod in v večjo pravičnost v našem sodstvu v Sloveniji.« ― Prosimo te, usliši nas.
2. »Bog Oče, v imenu Jezusa Kristusa te prosimo za nas katoličane v Sloveniji, da si bomo upali z javno besedo in zgledom zavzemati v družbi za naše krščanske vrednote, vključno za spoštovanje življenja od spočetja do naravne smrti ter za svobodo izražanja in veroizpovedi. Prosimo te za našo edinost in povezovanje. Gospod spreobrni nas!« ― Prosimo te, usliši nas.
3. »Ljubi Jezus, izročamo ti vse nasprotno misleče in tiste, ki preganjajo našega patra Tadeja Strehovca in nas kristjane v Sloveniji ter svetu. Zanje te prosimo, Ti veš kaj potrebujejo!« ― Prosimo te, usliši nas.
Koordinacija »Mi ne sodimo, mi pomagamo!« v podporo patru dr. Tadeju Strehovcu, oktober 2018
4. »Dobri Bog, Izročamo ti vse naše shode pred sodiščem in vse sodne obravnave ter medijski odmev v ljudeh o teh dogajanjih. Vse, vse ti dajemo pod Tvojo zaščito Gospod, v tvoje varstvo Mati Devica Marija, v tvoje varstvo sveti nadangel Mihael, obvarujte nas zarote molka v medijih in vsakršnega izgreda ter zvijač in učinkov hudega duha.« ― Prosimo te, usliši nas.
5. »Gospod Bog, prosimo te za Svetega Duha, naj on deluje skozi nas v naših prizadevanjih »Mi ne sodimo, mi pomagamo!« . Gospod, vodi nas! Gospod, blagoslovi nas!« ― Prosimo te, usliši nas.
6. »Za ozdravitev in osvoboditev ljudi v Sloveniji od duha: neodpuščanja, komunizma, smrti, laži, duhovne slepote, šibke misli … Ti veš Gospod, kako smo bolni in nesvobodni. Jezus, po tvoji sveti daritvi na križu in zdaj na oltarju pri tej sveti maši, spremeni, posveti nas, naš narod in vso Slovenijo!« ― Prosimo te, usliši nas.
7. »Vse to in še neizrečeno te prosimo Gospod Bog, iz omejene človeške perspektive, a iz srca. Naj se vse zgodi po Tvoji volji Dobri Oče, Sin in Sveti Duh, ki si Troedini BOG! Amen.« ― Prosimo te, usliši nas.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top