Obletnica: Na Dnevniku nič novega: Bojan Petan in Suzana Rankov spet po kristjanih!

Časopis Dnevnik je izvedel še en grob napad na slovensko katoliško skupnost. Tokrat sta lastnik Dnevnika in propadajoči tajkun Bojan Petan ter urednica Suzana Rankov to delo zaupala Tanji Lesničar Pučko, ki se je podpisala pod članek z naslovom »Laganje za Jezusa ali na kamione z njimi«.

Tanja Lesničar Pučko – proti katoličanom in materam, ki čutijo, da otrok potrebuje mamo!

24. marca 2015 je Tanja Lesničar Pučko v časopisu Dnevnik izvedla krivični napad na katoličane v Sloveniji. V svojem  prispevku je napadla vodstvo Katoliške Cerkve v Sloveniji ter neposredno širila z ustavo prepovedano sovraštvo do verskih skupnosti. Tako je vodstvo Katoliške Cerkve v Sloveniji neargumentirano in brez slehernih dokazov obtožila, da izvaja besno politikanstvo, laži in segregacijo prebivalstva. Te neresnice in hujskanje je nadgradila z žaljenjem  starejših žensk in mater, ki podpirajo pravico vsakega otroka pravico, da ve kdo sta njegova mati in njegov oče.

Kristjanofobičen časopis Dnevnik je za kršenje človekovih pravic prejel že 10.734.087,70€ davkoplačevalskega denarja!

Suzana Rankov in Bojan Petan sta izbrala čas pred Veliko nočjo, največjim krščanskim praznikom, za nov velik odmerek kristjanofobije. Za svoje sejanje predsodkov in nestrpnosti do kristjanov je že vrsto let Dnevnik obilno nagrajen iz davkoplačevalskih virov. Po podatkih Supervizorja je prejel že preko 10.400.000,00 EUR – to je denarja vseh davokoplačevalcev – v veliki meri tudi od kristjanov. Država in politične stranke s takšnim financiranjem Dnevnika spodbujajo žaljenje in javno stigmatiziranje katoličanov v Sloveniji, kar je nesprejemljivo in protiustavno.

Tiste, ki imate naročen Dnevnik ali Nedeljski Dnevnik oz. ju kdaj kupite, vabim, da razmislite, ali boste še financirali napade na vas in na vašo versko skupnost. Vsak euro za Dnevnik ali Nedeljski Dnevnik je kamen, ki ga bo ta časopis slej ko prej vrgel na kristjane.

Kristjanofobno pisanje v obliki zapisov Suzane Rankove, Ranke Ivelje, Blaža Petkoviča, Tanje Lesničar Pučko in drugih Dnevnikovh kristjanofobnih izvršiteljev, je eden glavnih razlogov za izjemen upad branosti in upad prihodkov te časopisne hiše. Vsak euro za nakup Dnevnika je denar za financiranje neposrednih napadov na slovenske kristjane. Zato naj demokrati in še posebej kristjani razmislijo, da bi čim prej odpovedali časopisa Dnevnik in Nedeljski Dnevnik ter jima ne namenijo več svojega denarja. Vabimo vas, da denar, ki bi ga sicer namenili za nakup teh časopisov, raje namenite za pomoč ubogim. S tem boste dvakrat naredili dobro delo. Pomagali boste ubogim in omejili finančni tok za sejanje sovraštva in nestrpnosti v Sloveniji.

 O tem vabilu seznanite svoje prijatelje in znance ter jim za njihovo odpoved čestitajte.

Avtor

Mateja Lorbar

Družbena aktivistka in analitik slovenske družbe. S svojim možem in s tremi otroki živi v manjšem slovenskem kraju.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top