Papež Frančišek je letel čez Slovenijo ter poslal telegram Borutu Pahorju in vsem prebivalcem Slovenije !

Na poti iz Filipinov je papež Frančišek poslal telegram vsem voditeljev držav preko katerih je letel. Tako je poslal telegram predsedniku Kitajske, Rusije in Slovenije. Zapisal je…

Njegova ekscelenca Borut Pahor
Predsednik republike Slovenije
Ljubljana

Njegovi ekselenci pošiljam prisrčne pozdrave, ko letim preko države na poti iz Filipinov v Vatikan. Vam in vsem prebivalcem Slovenije zagotavljam molitev in kličem božji blagoslov miru in blaginje.

Frančišek PP
Več:

Slovenia – 19 January 2015
HIS EXCELLENCY BORUT PAHOR
PRESIDENT OF THE REPUBLIC OF SLOVENIA
LJUBLJANA

I SEND CORDIAL GREETINGS TO YOUR EXCELLENCY AS I FLY OVER THE COUNTRY ON MY WAY FROM THE PHILIPPINES TO THE VATICAN.  I ASSURE YOU OF MY PRAYERS FOR YOU AND ALL THE PEOPLE OF SLOVENIA, INVOKING UPON YOU GOD’S BLESSINGS OF PEACE AND PROSPERITY.
                                                                              FRANCISCUS PP
 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top