Papež Frančišek: Otroke učijo izbirati spol! To je grozno!

Na letošnjem Svetovnem dnevu mladih je papež Frančišek spregovoril tudi o ideologiji oz teoriji "družbenega" spola, ki ljudi sili, da si sami izbirajo spol, spolno usmerjenost in spolno identiteto. Dejal je:

"V Evropi. Latinski Ameriki, Afriki in v nekaterih azijskih državah obstaja prava ideološka kolonizacija. Ena od teh – imenujem jo z jasnim imenom – je družbeni spol. Danes se otroke v šolah uči, da si vsak izbira svoj spol. In zakaj jih to učijo? Zato ker knjige pripadajo ljudem in institucijam, ki dajejo denar. Gre za ideološko kolonizacijo, ki jo plačujejo visoko vplivne države. In to je grozno. Ko sem govoril s papežem Benediktom XVI., ki je jasen in luciden, mi je dejal: »Svetost, to je obdobje greha proti Bogu Stvarniku. On je jasen! Bog je ustvaril moža in ženo; Bog je ustvaril svet… in .. mi delamo nasprotno. Bog nam je dal »nekulturno državo« z namenom, da jo spremenimo v kulturno državo!..."

V Sloveniji se ideologija spola navkljub silovitemu uporu še naprej uveljavlja

V Sloveniji se z ideologijo spola in radikalnimi homoseksualnimi in transeksualnimi lobiji soočamo že 16 let, odkar je aprila leta 2000 majhna skupina slovenskih aktivistov skrivoma odšla na izobraževanje v Bologno (Italija). Tam so se srečali z radikalnimi aktivisti iz Nizozemske in od njih prejeli inštrukcije, denar, politično agendo, ki so jo skušali oz. jo že vsiljujejo preko naslednjih projektov:

  • spremembe Zakona o oploditvi z biomedicinsko pomočjo (2001 zavrnjeno na referendumu)
  • Zakon o registraciji istospolnih partnerskih skupnosti (2005-2016) - pripravljen in sprejet na izrecno zahtevo NSi; s sprejemom tega zakona so homo-bi-trans-queer seksualni aktivisti dobili prvo pravno podlago za spreminjanje zakonodaje, šolskih programov in podlago za sistematično finančno prisesanje na proračunska sredstva)
  • Družinski zakonik (2009-2012 - zavrnjeno na referendumu)
  • Slovar slovenskega knjižnega jezika (2014 - prvič v zgodovini so izvedli naslje nad slovenskim jezikom in ideološko spremenili pomen "družine", "srarši" itn. z namenom, da bi preko jezikovnega inženiringa nedemkratično spremenili slovensko zakonodajo in šolske programe; SSKJ zato ni mogoče uporabljati in ga je potrebno zavrniti kot škodljiv eksperiment SAZU-ja!))
  • Novela Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih (2015 - zavrnjeno na referendumu)
  • Zakon o partnerski skupnosti (2016) (homoseksualne skupine odraslih aktivistov so v vsem izenačene z zakonsko zvezo, razen v posvojitvah otrok in umetni oploditvi.)
  • Zakon o varstvu pred diskriminacijo (2016); (z zakonom so ustvarili pravno podlago za preganjanje in finančno sankcioniranje drugače mislečih ter ustavrili svojo utrdbo na vladi, ki bo financirala nadaljnje zakonodajne spremembe v smeri t.i. "Yogyacarta načel")
Ključno je, da se upremo ideologiji spola, ob kateri je zgrožen tudi papež Frančišek in smo navkljub migrantski krizi in drugim težavam še vedno osredotočeni na delovanje radikalnih homo-lezbičnih-bi-trans-queerseksualnih aktivistov. Še posebej v vrtcih in šolah. Samo vprašanje časa je, kdaj nas čaka že tretji družinski referendum oz. kdaj bodo homoseksualni radikalni aktivisti prevzeli Ustavno sodišče in s (ne)pravnim nasiljem uzakonili kršitve temeljnih človekovih pravic otrok, mater, očetov in starih staršev. Demokratično organiziranje, izobraževanje in priprava na volitve je ključnega pomena.

 

Avtor

Mateja Lorbar

Družbena aktivistka in analitik slovenske družbe. S svojim možem in s tremi otroki živi v manjšem slovenskem kraju.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top