Par, ki je dobil pet otrok v devetih mesecih: posvojeni trojčki in nosečnost z dvojčkoma

Kadar Bog blagoslavlja, to dela v izobilju. Primer tega sta zagotovo tega zakonca iz Oklahome. Sarah in Andy Justice iz Tulse blizu Oklahome sta ravno posvojila trojčke, ko je Sarah ugotovila, da je noseča z dvojčkoma.

To je pet otrok v obdobju devetih mesecev. Zakonca Justice pa sta za Christian Post povedala, da jima ni žal. »V resnici sva čutila, da je to nekaj, kar Bog hoče od naju. In včasih, ko slediš Božji volji v eni stvari, te ta vodi v naslednjo«, Je povedala Sarah.

Dvojčka Abigail in Andrew sta bila rojena potem, ko sta starša ravno posvojila trojčke 

Kljub temu da se je par znašel z petimi otroki v manj kot enem letu, so bili deležni blagoslova, saj so jima mnogi pomagali. Kongregacija vzhodno babtistične cerkve je skrbela za kuhane obroke te družine, prijatelji in sorodniki so se tedensko menjavali pri pomoči Sarah, v času, ko je bil Andy na delu. 

Andy pojasnjuje: »Mnogo so nama drugi pomagali.«

Zakonca Justices sta se tri leta in pol trudila, da bi zanosila, preden sta začela razmišljati o umetni oploditvi. Ko pa sta ugotovila, da bi zapravila od 30.000 $ do 60.000 $ in da je možnost oploditve le 10 odstotna, se raje nista odločila zanjo. »Vzela sva, da to pač ni za naju« je povedala Andy Justice za »Tulsa World«, »Zato sva začela razmišljati o postopku posvojitve."

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top