Pismo zaskrbljenega očeta

Objavljamo pismo zaskrbljenega očeta

»Spoštovani,
Hvala za vse, kar v Civilni iniciativi in Zavodu 24kul.si delate za družine. Ko ste že pred leti začeli opozarjati na vdor ideologije, ki hoče oprati možgane našim otrokom, se tega še sam nisem zavedal. Sem celo mislil, da nekoliko pretiravate. Za to se vam sedaj opravičujem. Prejšnjo soboto sem ob kosilu zgrožen ugotovil, da imate še kako prav in sem se takoj spomnil na vas! Ob kosilu 5 letna hčerka, ki hodi v vrtec, začne pogovor. Pravi nekako takole: »Oči, saj imata dve punci, ki se poročita lahko otroka, a ne?« Z ženo sva jo debelo pogledala in vprašala: »Ja, kje si pa to slišala.« In pravi: » V vrtcu smo se pogovajali.« Potem sva ji povedala, da to ne gre in da otrok pride na svet, če se imata mama in oči rada. Ampak ona ni odnehala, ker so to v vrtcu povedali. Sledil je še naslednji šok. Ker imata lahko tudi dve punci, ki se poročita otroka, se bo ona »morda raje poročila s punco, ker so punčke bolj pridne od fantov, ker fantje punčkam radi nagajajo.« Skratka za najino hčerko je sedaj po teh pogovorih v vrtcu vseeno, s kom se bo poročila, s fantom ali s punco, očitno še skoraj raje s punco.  Prej je včasih govorila, da se bo poročila s tem ali drugim fantom, odvisno od tega, kdo je bil do nje bolj prijazen. Sedaj pa tole. Kam bo to pripeljalo? Si predstavljate, da bi vam hčerka prišla enkrat s fantom, potem bi fanta zamenjala s punco, potem pa spet s kakšnim fantom?

Kaj narediti? Otroci niso nič krivi, samo praktično razmišljajo, ko dobijo informacije, da je nekaj lahko tako ali tako. Ali bomo res morali vzeti otroke iz vrtcev in šol, če bomo hoteli, da jim ne bodo čisto oprali možganov in jim s tem uničili življenja?
Tole lahko objavite, se bo morda kdo spomnil kaj pametnega, kako reagirati ali se pripraviti na čedalje večje norosti, ki so jim izpostavljeni naši otroci.

zaskrbljen oče«

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top