Pohitite: Še letos oddajte vlogo za otroški dodatek!

V letu 2018 se vrača otroški dodatek za 7. in 8. dohodkovni razred, kar pomeni, da bodo otroški dodatek spet lahko dobili tudi otroci v družinah z neto dohodki na družinskega člana do približno 1019 EUR mesečno.

Če ste v letu 2012 zaradi omejevalnih ukrepov ostali brez otroškega dodatka in vaši neto dohodki na družinskega člana v letu 2016 niso presegali zgoraj navedenega zneska, oddajte vlogo še letos, če želite dobiti otroški dodatek že za mesec januar.

Tukaj je obrazec.

Tomaž  Merše

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top