Poslovil se je Marjan Arhar

5. maja zjutraj je umrl g. Marjan Arhar, predani duhovnik in ljubljanski eksorcist. Od samega začetka 1990 je bil udeleženec milostnih dogodkov na Kureščku. Vse do zadnjega je reševal in kot eksorcist osvobajal ljudi. Dobrega četrt stoletja je bil duhovni vodja romanj v Paray-le-Monial, postal je ikona teh romanj. Njegovo srce je gorelo za Jezusa. V Parayu je doživel vsaj dve čudežni ozdravljenji ter izjemen čudežni dokaz Božje ljubezni do njega in njegove vztrajnosti. V Parayu je neprestano pod drevesi vztrajno spovedoval in opogumljal.

Vedel je, da bo kmalu umrl in je želel napisati oporoko. Priporočal se je v molitev.

Njegova zadnja želja je bila, da ljudem povemo, da vsem sporoča: Ne bojte se! 
Dragi gospod Arhar - uživajte v Jezusovem naročju!

Gospod, hvala ti zanj!

V ponedeljek, 8. maja 2017, bo od 15.00 naprej ležal v župnijski cerkvi Ljubljana – Šentvid. Ob 20.30 se bodo s sveto mašo od njega poslovili dekanijski duhovniki.
V torek, 9. maja, bo ob 15.00 pogrebna sveta maša  in po njej pogreb.

Rajnega duhovnika priporočamo v molitev.

“Gospod, daj mu večni pokoj. In večna luč naj mu sveti.
Naj počiva v miru. Amen.”

Majda Ganzitti

Osmrtnica ljubljanske nadškofije

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top