POZOR: Siljenje v igranje homoseksualnih vlog v vrtcih

Bralci so nas opozorili, da vzgojiteljice v nekaterih vrtcih otroke silijo v igranje homoseksualnih vlog v igri prirejeni po slikanici homoseksualnega aktivizma "In s Tango smo trije".

Starše, ki se vam to ne zdi prav, spodbujamo:

1. da se skušate povezati starši, ki se, tako kot vi, s tem ne strinjajo;
2. da opozorite vzgojiteljico - aktivistko, da se ne strinjate s seksualizacijo in homo-trans-queerseksualizacijo vaših otrok,
3. v primeru, da vzgojiteljica - aktivistka teorije spola - vašega opozorila, ne bo upoštevala, zahtevajte, da vaš otrok pri teh socialnih eksperimentih z možnimi hudimi posledicami ne sodeluje;
4. o tem obvestite vodstvo vrtca;
5. opogumite se in javno spregovorite o tem vdoru za otroke nevarne teorije spola v vaš vrtec.

Aktivisti teorije spola, ki ne priznavajo, da obstajata ženski in moški spol, ter prepričujejo otroke, naj si spol in spolno usmerjenost sami izbirajo, izvajajo velik pritisk na vzgojiteljice in učiteljice, predvsem pa se trudijo z novačenjem aktivistov v njihovih vrstah. Imajo dodelane manipulacijske tehnike prilagojeno otrokom in otroško literaturo. Pri tem imajo organizacijsko in finančno podporo t. i. Štrukljevega sindikata. Na ta način so v mnoge vrtce nastavili radikalne aktivistke teorije spola, ki izvajajo radikalni učni program podoben kot npr. učbenik Ljubezen je ljubezen. Zavedajte se, tega v vrtcu ali šoli ne dela "naivna" vzgojiteljica, ki je kot aktivisti radi rečejo "za spoštovanje vseh". To dela zagrizena in za to izšolana aktivistka.

Žal o konkretnih primerih ne moremo povedati več podrobnosti, ker se starši bojijo možnih negativnih posledic za svoje otroke. Vsem, ki nas obveščate o tovrstnih in drugih spornih praksah v vrtcih in šolah zagotavljamo, da osebnih podatkov ali podatkov, iz katerih bi bilo mogoče ugotoviti naš vir, ne bomo razkrili. Kljub temu pa si želimo več poguma, da bi se starši upali izpostaviti in predstaviti svoj primer. Na ta način bomo uspešneje preprečili širjenje teorije spola v vrtcih in šolah. Ne pustimo se ustrahovati. Sejanje strahu je eden glavnih ciljev te ideologije. Če se jih bojimo, so dosegli svoj namen.

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top