• Ali je Miro Cerar ustavil nestrpni poslanki svoje stranke?

Preobrat: Na seji o sovražnem govoru naj bi imeli možnost govoriti vsi, seja prestavljena v večjo dvorano

Po zagotovilu Zorana Skubica, sekretarja Odbora za notranje zadeve, bodo danes v Državnem zboru o sovražnem govoru spregovorili vsi in ne zgolj izbranci Lilijane Kozlovič in Jasne Murgel. Na pobudo Aleša Primca naj bi seja potekala v večji dvorani, tako da naj udeleženci ne bi bili razdeljeni kot po kastah - privilegirani s pravico do besede v enem prostoru in vsi drugi v drugem.

Te informacije še niso uradno potrjene npr. z uradnim dopisom Lilijane Kozlovič, predsednice Odbora za notranjo politiko. Dal jih je kot rečeno "le" njen sekretar Zoran Skubic po telefonu.

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top