Roman Vodeb v DZ o spremembi zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih

Zanimivo je slišati razmišljanje Romana Vodeba, ateista, psihoanalitika, dvojnega magistra, ki mu gejevski lobiji niso odobrili doktorske naloge, kako razmišlja o starševanju:

"Spolna usmeritev sploh ni pomembna. Oče je lahko gej, mama je lahko lezbijka. Ampak starševanje morata opravljati penisno bitje in vaginalno bitje, zato da otrok občuti kastracijsko bojazen s strani penisnega bitja in ta očetov NE ponotranji, da ga peče vest, da bo moralno razsoden."

"Država ne sme biti tista, ki podleže psihopatski ideologiji."

"Če nam crkne družina, nam crkne vsa družba."

"Družina je oče, mati in otrok. In ta izraz je rezerviran za libidinalno, življenjsko, partnersko, čustveno, seksualno skupnost, za penisno bitje, za vaginalno bitje in njunega potomca. Ta izraz je rezerviran."

Oglejte si celotni posnetek govora Romana Vodeba v državnem zboru tukaj

Foto: vir splet

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top