• Kopač Mrakova skupaj s homoseksualnimi aktivisti

Škandal: Anja Kopač Mrak in Tanja Salecl zahtevata prevzgojo Slovenk, ki hočejo imeti otroke!

V javnost je prišla informacija, da ima Slovenija samo še 1,34 otroka na žensko, kar Slovenijo uvršča med države z najbolj odklonilnim odnosom do otrok. Na spletni strani ameriške CIE je objavljen podatek, da ima Slovenija 11 najnižjo rodnost na svetu. Na spletni strani UMARja pa je Letno poročilo o razvoju za leto 2014, v katerem so ti kastrofalni podatki potrjeni.

Število prebivalcev se je v Sloveniji ustavilo zaradi zmanjševanja naravnega prirasta. Naravni prirast je leta 2012 v Sloveniji znašal samo 1,3 na 1.000 prebivalcev in je bil najnižji v zadnjih petih letih (za preživetje sta potrebna 2,1 otroka na mamo). Javnost se sprašuje, kaj se dogaja s slovenskim narodom, ki v svetovnem merilu vodi v samomorilnosti po 60 letu starosti, najnižjem številu sklepanja zakonskih zvez v Evropi ter ekstremno nizki rodnosti, Odgovor je potrebno iskati v suicidalni politiki slovenske politične levice, ki bolj ali manj že 70 let obvladuje slovensko družinsko politiko, šolstvo in kulturo. Vse kaže, da se je ta slovenska politična levica že pred 70 leti odločila, da namenoma uniči slovenski narod, družinsko življenje, stigmatizira matere in očete, ki imajo otroke, ter izvaja socialni inženiring z uvajanjem teorije spola v vrtce, osnovne in srednje šole.

Sektor za enake možnosti zahteva uvedbo kontroverznih programov za slovenska dekleta, ki hočejo postati mame!

Za takšno politiko so danes v prvi vrsti odgovorne slovenske radikalne feministke in homoseksualni aktivisti, ki obvladujejo slovensko družinsko politiko in vodijo slovenski narod v samomor. Skrivnostni Sektor za enake možnosti na Ministrstvu za delo, družino in socialo na vse te probleme odgovarja s prevzgojo žensk. V že sprejeti »Resoluciji o nacionalnem programu za enake možnosti žensk in moških 2015 – 2020« je skrita avtorica Tanja Salecl posebej izrazila svoje nasprotovanje do žensk, ki se veselijo otrok in hočejo skrbeti za otroke: »Kljub intenzivnemu sodelovanju žensk na trgu dela pa se tradicionalne predstave o vlogah spolov v zvezi z gospodinjskim delom in skrbjo za otroke ter druge odvisne člane in članice družine niso veliko spremenile.« Prav tako pa je napovedala kontroverzne državne programe za prevzgojo žensk, ki hočejo biti matere: »Raziskave so pokazale, da prihaja do počasnejših sprememb glede delitev skrbi za otroke tudi zaradi trdovratnih predstav samih žensk o njihovi vlogi in "nenadomestljivosti" kot mater, da so samo one primerne oz. bolj primerne za izvajanje nekaterih nalog. Zato moramo v prihodnje še več pozornosti nameniti ukrepom, ki bodo posvečeni odpravljanju stereotipov in kulturnih ovir, ki definirajo vloge spolov v družbi in družini.« Ali z drugimi besedami - da se ne bi odločale za materinstvo.

Čas je, da se Slovenci upremo uničevalni politiki slovenske devijacije levice!

Ob vsem tem me je sram, da živim v državi, kjer Anja Kopač Mrak in Tanja Salecl odkrito uničujeta slovenske družine in slovenski narod. Za naš davkoplačevalski denar skupaj z radikalnimi homoseksualnimi aktivisti financirajo programe za žaljenje mater in s tem vseh žensk. Prepričana sem, da kmalu prihaja čas, ko se jim bomo ženske končno lahko uprle in prenehale izvajanje teh spornih programov!

Več:

Avtor

Mateja Lorbar

Družbena aktivistka in analitik slovenske družbe. S svojim možem in s tremi otroki živi v manjšem slovenskem kraju.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top