Spominski dan Bogdana Žorža – rezervacija brazplačnih vstopnic

V soboto, 28. februarja 2015, bo v Kulturnem domu v Novi Gorici potekal Spominski dan ob prvi obletnici smrti Bogdana Žorža, enega najvidnejših sodobnih slovenskih psihologov in psihoterapevtov.

Program:
-       Ob 16. uri simpozij, na katerem bodo ugledni gostje predstavili njegovo strokovno in javno delovanje.
-       Ob 18. uri kulturni program obarvan s spomini na Bogdana Žorža in glasbenimi nastopi.

Brezplačne vstopnice lahko prevzamete na prodajnem mestu Kulturnega doma Nova Gorica ali jih rezervirate preko el. pošte: vstopnica.zorz@gmail.com

Prosimo, da vstopnice naročate odgovorno, za toliko oseb, kot se jih bo dejansko udeležilo dogodka. Pričakujemo namreč veliko zanimanje in bi bila škoda, da kdo ne bi dobil vstopnice, na račun vstopnic naročenih »za vsak slučaj kakšno več«.

OBVESTILO glede oddaje prispevkov za knjigo spominov na Bogdana Žorža: Zaradi velikega interesa in želja mnogih za nekoliko več časa, rok za oddajo besedil podaljšujemo do 25. februarja.

Odbor za pripravo spominskega dne Bogdana Žorža

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top