Voščilo Glas za otroke in družine ob začetku adventnega časa

Začel se je advent. Pripravili smo adventni venček, ki je lep okras hiše, stanovanja v predbožičnem času. Naj adventni venček letos postane orodje za izboljšanje našega srca. Temu je bil prvotno tudi namenjen.

Vsak večer, če se le da, ob isti uri, ugasnimo luči in prižgimo prvi teden eno svečko, drugi teden dve, tretji tri in četrti teden štiri svečke.

Molimo vsaj 15 minut in vključimo v molitev tudi naše srčne molitvene namene, med katerimi bi bilo lepo, da bi bili poleg osebnih tudi: za Slovenijo, za konec epidemije, za nerojene otroke ter njihove mame in očete v stiski.

Blagoslovljen adventni čas!

Aleš Primc
predednik Glas za otroke in družine

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top