Starši so objavili fotografijo 24 tednov stare hčerke - Ona ni zarodek; ona je človek!

Starša pozivata k spremembi zakonodaje, po kateri lahko v Veliki Britaniji takšne otroke legalno splavijo!

Žalujoča mama in oče sta objavila fotografije takrat še žive svoje prezgodaj rojene hčerke. Rodila se je v 24 tednu nosečnosti in ker je bila premajhna, je kmalu po rojstvu umrla. 

Emily Caines, 25, in njen mož Alastair Caines, 29,  oba iz Velike Britanije sta objavila fotografijo, s katero želita odpreti javno razpravo o splavu.  Sedanja zakonodaja v Veliki Britaniji še vedno kontroverzno dovoljuje legalni splav dojenčkov do starosti 24 tednov. Mamica je ob tem dejala: "Naša fotografija prikazuje Adelaido, ki ni zarodek ali plod, temveč v celoti oblikovano človeško bitje. Groza me je, da lahko takšne otroke splavijo.« 

Več si preberite na: Mirror.co.uk ter glasujte za življenje!

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top