Suzana Rankov ukazala žaljenje škofov! Še danes odpovejte časopis Dnevnik!

Uredniška politika Suzane Rankov ne pozna meja. Z namenom vzdrževanja slovenske kristjanofobije in spodbujanja predsodkov in nestrpnosti do kristjanov je Suzana Rankov, odgovorna urednica Dnevnika, 19. novembra 2014 ukazala objavo naslednjega nestrpnega prispevka:

PREBLISKI
Slovenija je lepa! Polna uspešnih ljudi! Odlični dijaki, kulturniki, Bled, Tina Maže, zdravniki, mlini na Muri, mladi znanstveniki, pridni delavci, Leon Štukelj... A doslej niti ene prave vlade! Politiki bodo (so) zajebali čisto vse! Le škofi so še slabši!
Marjan Weisseisen, Golnik

Zaradi Suzane Rankov, Ranke Ivelje in Tanja Lesničar – Pučko je že 20.000 naročnikov odpovedalo naročnino na Dnevnik!

Institucionalna kristjanofobija v časopisni hiši Dnevnik se že leta odraža v masovni odpovedi naročnine na ta časopis. Vedno več je državljanov, ki zaradi sovraštva do katoličanov, kristjanov in verujočih na sploh, odpovedujejo svoj finančni prispevek za vzdrževanje te po mnenu nekatere prave »mašine sovraštva do verujočih«. Tako je v zadnje pol leta časopis Dnevnik odpovedalo skoraj 1000 naročnikov, naklada pa je v desetih letih padla iz 46.000 na 24.452 prodanih izvodov s trendom, da se naklada na našo srečo še zmanjšuje.

Vedno lahko odpoveste naročnino na žaljivi časopis Dnevnik!

Prav kristjanofobno pisanje Rankove, Ivelje in Lesničar Pučkove je eden od glavnih razlogov za izjemen upad branosti in še večji upad prihodkov te časopisne hiše, ki se nezadržno približuje svojemu bankrotu. To kaže, da je vsak euro za nakup Dnevnika, denar za financiranje neposrednih napadov na slovenske kristjane. Zato naj vsi demokratični ljudje in še posebej kristjani dobro premislijo, ali bodo še kdaj kupil časopis Dnevnik in Nedeljski Dnevnik ter s tem financirali ozračje nestrpnost, žalitve in demoniziranje svojih domačih in svoje verske skupnosti.

Avtor

Mateja Lorbar

Družbena aktivistka in analitik slovenske družbe. S svojim možem in s tremi otroki živi v manjšem slovenskem kraju.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top