Tednik Mladina proti Alešu Primcu

Tednik Mladina, ki mu največ oglasnega prostora zakupijo podjetja v državni lasti, se je spet, kot že ničkolikokrat doslej, lotil umazanega posla. Vse kaže, da so začeli akcijo, s katero hočejo Aleša Primca spraviti ob službo.

V članku z naslovom "Primc meče slabo luč na sodelavce" uredništvo Mladine brez enega samega dokaza hujskajo bralce proti njegovim delovnim rezultatom in ga obtožujejo, da ob koncu delavnika "nenehno pogleduje na uro", da bi prišel pravočasno na shod pred sodišče.

Ker so očitno na Agenciji za kmetijske trge in razvoj podeželja Mladini odgovorili, da so z njegovim delom zadovoljni in je njegova delovna učinkovitost primerljiva z njegovimi sodelavci, pa so se spravili še na njegove sodelavce.

Kolikor poznamo Aleša Primca, Mladini to ustrahovanje ne bo uspelo. Aleš se jih doslej ni ustrašil, ko so se v preteklosti nanj in na njegovo službo že spravljali. Celo več - taki in podobni napadi ga, kot ga poznamo, še bolj spodbudijo v njegovem, že tako zavzetem delu. To je že velikokrat dokazal.

Vsem bralkam in bralcem predlagamo, da ne kupujejo tednika Mladina - tudi po pomoti ne. Vsak evro za tednik Mladina je denar za nasprotnike človekovih pravic in denar, s katerim bodo nadaljevali svoje umazane aktivnosti. 

Odziv Aleša Primca na diskreditacijo s strani Gregorja Repovža

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top