Temelj družine je povezati matere in očete z otroki in med seboj. Zato bom na referendumu glasovala proti!

Preberite si razloge za, zakaj je potrebno v nedeljo 20. 12. 2015 oditi na referendum in glasovati proti noveli Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih?

1. Temeljni pomen zakonske  zveze za družbo in zaradi česar se je v vseh civilizacijah sploh razvila je: povezati matere in očete z otroki in med seboj.
2. Zakonska zveza med možem in ženo omogoča otrokom, da poznajo svoje biološke starše, in staršem, da poznajo svoje otroke. Homoseksualno razmerje pa otroke ločuje od očeta ali od mame ali celo od obeh.
3. Zakonska zveza med možem in ženo zagotavlja, da imajo otroci iste biološke starše, zakonite zastopnike in skrbnike. Homoseksualno razmerje pa te funkcije deli med več ljudi.
4. Zakon med možem in ženo omogoča otrokom stik s svojo genetsko, rodbinsko, kulturno in družbeno zgodovino.
5. Čeprav to ni vedno možno, imajo otroci v življenju najboljše možnosti, če jih vzgajajo med seboj biološki starši, kar potrjujejo tudi znanstvene raziskave.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top