Tiskovni predstavnik ManifPourTous: Otroku želijo vzeti vzor mame in očeta

Jean-Pier Delaume-Myard, istospolno usmerjeni tiskovni predstavnik francoske družinske organizacije ManifPourTous: Nasprotujem agresivnemu LGBT lobiju, katerega namen je uničiti družino.

Po hrvaški spletni strani Bitno.net povzemamo dele govora, ki ga je imel Jean-Pier Delaume-Myard prejšnji teden na protestu proti Poročilu Lunaček v Bruslju.

Jean-Pier Delaume-Myard je v svojem govoru opozoril, da bo EU med razpravo o Poročilu Lunaček odobrila okoli 7 mio EUR radikalnim LGBT (lezbičnim, gejevskim, biseksualnim in transseksualnim) aktivistom ter, da Poročilo Lunaček po svoji metodologiji zelo spominja na Poročilo Estrela, po katerem bi morale države članice EU spodbujati splav. To poročilo je bilo konec leta 2013 zavrnjeno s tesno večino v Evropskem parlamentu.

»Obe evropski poslanki sta članici interne skupine Evropskega parlamenta za pravice LGBT oseb. To dejstvo enostavno kaže, da LGBT lobi, natančneje organizacija ILGA EUROPE (lobistična organizacija) nadaljuje s svojim pritiskom na Evropski parlament, da bi dosegli spremembo zakonov v skladu z njihovimi interesi.«, je povedal francoz in se vprašal, čemu je namenjenih teh 7 mio EUR, ki bodo dane LGBT lobiju.

»To vprašanje postavljam kot homoseksualec, ki ni del tega lobija. Za katere konkretne cilje bo ta denar porabljen? V teh dneh sem govoril z mnogimi francoskimi homoseksualci in nihče ne ve, da ima možnost dobiti nekaj tega denarja.« je povedal in dodal, da so se tudi v kamapniji za istospolne poroke v Franciji uporabljala sredstva EU.

»Večina homoseksualcev v Franciji je proti temu zakonu, ker so preprosto proti skupnosti takega tipa. Tega ne trdim jaz, ampak statistični podatki vseh pomembnejših raziskav. Že dolgo postavljam naslednje vprašanje: Za koga je bil sprejet ta zakon? Za vse homoseksualce v franciji ali za tistih 2000, ki živijo v pariški četrti Marais (kjer so istospolno usmerjeni v večini)?« Francoz je še dodal, da je število sklenjenih istospolnih porok po sprejemu zakona v Franciji mnogo manjše, kot je napovedovala vlada.

Jean-Pier Delaume-Myard je v svojem govoru ponovno izpostavil, zakaj nasprotuje zakonu o istospolnih porokah: »Od oktobra 2012 trdim, da je treba razlikovati pojma »homoseksualec in »gej«. Homoseksualci, skupina, ki ji tudi jaz pripadam, želijo svoje državljanske pravice, kot vsi drugi državljani. Vendar jim ni potrebno oblačiti poročne obleke. Obstajajo možnosti in zakoni, ki jim omogočajo vse pravice na tem področju, kot so pravica do dedovanja in podobno. Ne potrebujemo manipulacije z zakonom, ki jo izvaja maloštevilna vendar očitno vplivna skupina. Ko gre za otroke, so homoseksualci odgovone osebe. Zavedajo se, da njihova želja po otroku ne sme povzročiti, da nek otrok nikoli ne bo čutil materine ljubezni. Homoseksualec se zaveda, da otrok ni zdravilo, s katerim se zdravi okoliščina, ko vas vaš partner nima rad.« Ob tem je dodal, da je istospolna poroka prvi korak proti umetni oploditvi in nadomestnemu materinstvu, kot se sedaj dogaja v Indiji.

Delaume-Myard je povedal, da zaradi svojega delovanja pogosto doživlja napade s strani »gejevske« populacije. Njegova knjiga, kjer je pojasnil svoje nasprotovanje istospolnim porokam je dejansko prepovedana v knjižnicah, ki so pod vplivom LGBT lobija. Pred nedavnim je bil v Italiji, kjer so se homoseksualci, podobno kot v Franciji, organizirali proti predlogom o istospolnih porokah. Mnogi italijanski kolegi so mu povedali, da si niso upali pojaviti v javnosti - zaradi strahu, da bodo pretepeni. Pred kratkim so bili v Bergamu protesti proti zakonu o istospolnih porokah, na katerem so sodelovali tudi homoseksualci. LGBT lobi je takoj organiziral nasprotne proteste pod geslom: »Prekinimo tišino«.

»Tem protestnikom sem zapisal, da sem tudi jaz za to, da se »prekine tišina«. Vendar tišina o tem, da homoseksualci nimajo nič s tem »gejevskim lobijem«, katerega edini cilj je uničiti družino. Jaz sem za to, da se prekine tišina o tem, da se poskuša vzeti otroku njegova vzora – očeta in mamo. Ter da naj ta prekinitev tišine ne bo pospremljena z nasiljem na drugi strani. LGBT lobi ne prenese, da ima kdo drugačno mnenje od njih. In prav takšen odnos je homofobičen. Kot da homoseksualec ni sposoben razmišljati po svoje. In zato se sprašujem – kdo je tukaj fašist in homofob, mi iz LeManifPourTous ali tak LGBT lobi?«

Na koncu je Francoz sporočil: »ne pripadam nobeni stranki niti interesni skupini. Borim se po svoji vesti, da bi vsak otrok imel mamo in očeta. Tudi, če bi bil heteroseksualec bi bili v Le manifPourTous. Moje delovanje nima nič z mojo spolno usmerjenostjo«

vir: http://www.bitno.net/vijesti/francuski-homoseksualac-protiv-sam-agresivnog-lgbt-lobija-ciji-je-cilj-unistiti-tradicionalnu-obitelj/

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top