SHOD ZA SPOŠTOVANJE LJUDI, KI PRAZNUJEJO BOŽIČ, to SREDO, 15.1., ob 16.00

UDELEŽIMO SE SHODA ZA SPOŠTOVANJE LJUDI, KI PRAZNUJEJO BOŽIČ, v SREDO, 15. januarja 2020, ob 16.00, pred Vlado RS na Gregorčičevi 20 v Ljubljani.

Skupaj bomo ustvarili odlično kulturno in dostojanstveno protestniško vzdušje v Božičnem duhu. S seboj prinesite slovenske zastave in transparente z vašimi sporočili vladi.

Peticijo za spoštovanje ljudi, ki praznujejo Božič in odstavitev Jerneja Štromajerja je do sedaj podpisalo že skoraj 5000 ljudi, kar pomeni, da je to ena najbolj množičnih peticij v zadnjih letih v Sloveniji. Za primer se spomnimo, da je predstavnika peticije z 200 (dvesto) podpisi pred kratkim sprejel predsednik Državnega zbora.

7 razlogov za udeležbo na shodu.

Kljub množičnosti peticije in v nebo vpijoči neprimernosti in žaljivosti »voščila« Jerneja Štromajerja, češ da so ljudje, ki praznujemo Božič »umazane živali«, Vlada RS Štromajerja še ni odstavila z mesta državnega sekretarja na šolskem ministrstvu. Zato je potrebno, da se množično udeležimo shoda v sredo.

Bodimo še naprej aktivni pri zbiranju podpisov peticije. Sedaj nas je toliko, da lahko, če vsak spodbudi le nekaj ljudi, kljub medijski blokadi največjih medijev, ustvarimo velik val navdušenja, ki lahko prinese uspeh naši pobudi. S tem bomo tudi pomagali, da bo Slovenija čimprej postala normalna država medsebojnega spoštovanja in pravičnosti.

Se vidimo na shodu, to sredo, 15. 1., ob 16.00, pred Vlado.

Peticijo za spoštovanje ljudi, ki praznujejo Božič in za odstavitev Jerneja Štromajerja lahko podpišete tukaj

Metka Zevnik, Aleš Primc

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top