Udeležite se Shoda za življenje - v petek ob 16.30 na Prešercu!

Vabljeni na Shod za življenje, ki bo v petek 3. 10. 2014 v Ljubljani. Odhod iz Prešernovega trga do Cankarjevega doma bo ob 16.30 uri. 
Namen shoda je, da javno izrazimo svoje zavzemanje za spoštovanje človeškega življenja od spočetja naprej, za dostojanstvo žensk in materinstva, za okrepitev očetovstva in za resnico.

Obenem bomo javno izrazili nasprotovanje mednarodni konferenci zagovornikov splava (FIAPAC), ki bo v Cankarjevem domu od 3. do 4. 10. 2014.

Povabite še svoje prijatelje in znance.

Vsiljudjevsiljubljeni.blogspot.com

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top