V novi številki mladostniške revije Pil spet homo-lezbična-bi-trans-queer propaganda!

Zadnje tedne v javnost prihaja vse več podatkov o t.i.tihi homoseksualni kampanji, ki je preplavila Slovenijo. V nabiralnike nam mečejo homoseksualne propagandne letake, izdajajo otroške knjige s homoseksualnimi vsebinami, skozi zadnja vrata vstopajo v vrtce in šole, izdajajo certifikate »LGBT prijazno«, svoje vsebine pa vsiljujejo tudi po raznih najstniških časopisih.

Zadnji tak primer, na katerega so opozorili zaskrbljeni starši, katerih najstniki so naročeni na Pil, se je zgodil v zadnji številki te revije. Gre za čisto homoseksualno pranje možganov mladostnikom, ki so še posebej občutljivi za družbene krivice in v svoji nepokvarjeni naravi sledijo idealom, ki jih prepoznavajo kot dobre.

Uprimo se zlorabi otrok!

Zaradi tega je treba takšne zlorabe še posebej ostro obsoditi in ljudi obveščati, da bodo pozorni na zlorabljanje svojih otrok s strani homoseksualnih aktivistov, ki še zdaleč niso prenehali s svojim kriminalnim početjem. Po zadnji seriji porazov na družinskih referendumih so se le nekoliko potuhnili v iskanju novih zvijač in načinov širjenja »zablode človeškega razuma«, kakor je ideologijo spola označil papež Frančišek.

Revije, kakršen je Pil, ki takšne zlorabe dovoljujejo in spodbujajo, pa je treba nepreklicno odpovedati. Mladi imajo dovolj kvalitetnega branja v Ognjišču, Družini, Aleteii.si, na Iskrenih, itd., kjer bodo lahko veliko prebrali o odnosih, čistosti, družinskem življenju in pravih vrednotah, ki jih bodo potrebovali na življenjski poti.

Soroševe lovke preko Jankovića in Pahorja v šole in državne institucije

Projekt mednarodnih in slovenskih jet-set levičarjev, ki jih izdatno financira Kučanov nagrajenec Soroš pomagajo širiti »napredni« levičerski politiki, kot sta Janković in Pahor.

V Sloveniji gre za hobotnico nevladnih organizacij pod okriljem Mirovnega inštituta, ki so za “varuha načela enakosti" ustoličili homo-bi-trans-queer seksualnega aktivista Miho Lobnika in si prilaščajo odločanje o tem, kaj je sovražni govor in kaj ni. S podeljevanjem certifikatov »LGBT prijazno« vdirajo v vrtce in  šole, preko FDV in Fakultete za socialno delo pa pospešeno okupirajo tudi akademski prostor.

Dejansko gre za nevarno ponovitev ameriškega vzora javnega zasmehovanja in žaljenja vseh, ki so iskreni, čuteči in naklonjeni življenju.

Kot primer si poglejte slovenske homoseksualne aktiviste, ki so junija 2015 v Berlinu, v navzočnosti Mihe Lobnika in veleposlanice Marte Kos Marko, na moč podobni svojim ameriškim homoseksualnim ideologom pri promociji homoseksualnega načina življenja, združenega s sramotenjem domovine.

Kako ustaviti nasilni homo-lezbičji-bi-trans-queer seksualni lobi, ki ga podpirajo komunisti?

Da se Slovenija sooča z novim agresivnim valom homo-bi-trans-queer seksualnega aktivizma, nam je znano že precej časa. Kako močni so, pa smo videli v času družinskega referenduna v decembru 2015, ko so  po Soroševem naročilu želeli izbrisati spol, uvesti posvojitve otrok lezbijkam, homoseksualcem, transseksualcem in queerseksualcem ter dokončno prevzeli v svoje roke vse družboslovne fakultete in druge državne strukture.

Parlamentarne volitve v juniju 2018 bodo čas, podoben osamosvojitvi Slovenije izpod komunističnega Jugo okupatorja. Tokrat se je potrebno rešiti ideoloških okupatorjev, ki izčrpavajo naše denarnice, spodbujajo splavljanje otrok in uničujejo narodovo jedro z ustvarjanjem nekakšne nove socialistične multi-kulti Jugoslavije, kjer za ekonomskega migranta ni problem dati 2500 evrov mesečno, upokojenci pa umirajo v čakalnih vrsta v zdravstvu in na minimalnih penzijah.  Kratko bomo potegnili Slovenke in Slovenci, zato je Antifo in homoseksualni lobi, ki ju izdatno podpirajo SMC, Z(L), DeSUS, SD, nujno potrebno ustaviti.

Franci Donko

Avtor

Franci Donko

Socialni delavec

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top