Drugi shod v podporo krivično preganjanemu dr. Tadeju Strehovcu bo danes v petek 19.10. ob 12.00!

Vabimo vas na drugi shod v podporo krivično preganjanemu duhovniku dr. Tadeju Strehovcu. Drugi shod bo v petek 19. oktobra 2018 ob 12h z zborom na Prešernovem trgu v Ljubljani. 

Poleg tega je predviden samo še en shod (24.10.2018), saj je sodnica preklicala vse ostale sodne obravnave. 

Zbrali se bomo na Prešernovem trgu in se nato skupaj odpravili do sodišča. S seboj prinesite dobro voljo, slovenske zastave in transparente. Oblecite se vremenu primerno. 

Vnaprej HVALA vsem pokončnim ljudem, ki se boste udeležili shoda in se s tem zavzeli za SVOBODNO Slovenijo.

Koordinacija »Mi ne sodimo, mi pomagamo!

 

Trije razlogi za udeležbo na shodu v podporo dr. Tadeju Strehovcu:

1. Na shod gremo z namenom, da javno pokažemo, da nas ni strah in da nam ni vseeno kaj se dogaja s slovenskim pravosodjem.

2. Na shod gremo z namenom, da pokažemo solidarnost do nedolžnega duhovnika dr. Tadeja Strehovca, ki je žrtev pravosodja zaradi svojega nasprotovanja nasilju nad rojenimi in nerojenimi otroki ter zaradi zavzemanja za pomoč ženskam, ki žalujejo za otrokom.

3. Prisotnost na shodu čutimo kot versko in ustavno dolžnost, da zaščitimo pravico do molitve, verske svobode in svobode izražanja vseh ljudi.

Koordinacija »Mi ne sodimo, mi pomagamo!«

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top