Vabilo: Nadškof Stanislav Zore bo v nedeljo 27. 9. maševal pred Sinodo o družini!

Pred odhodom v Rim na nadvse aktualno škofovsko sinodo o družini bo ljubljanski nadškof Stanislav Zore v cerkvi sv. Jožefa v Ljubljani, na Slomškovo nedeljo, 27. septembra ob 16. uri, daroval sveto mašo in v podporo sinodi nagovoril vse prijatelje družine. Pred tem bo od 15. ure v narodnem svetišču sv. Jožefa, Zavetnika družin, molitev za družine in sinodo. Vabljeni verniki iz vseh župnij, še posebej molitvene skupine in člani gibanj!

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top