Vabilo: Udeležite se 10. jubilejnega FESTIVALA DRUŽIN ta vikend na OTOČCU

V Zavodu iskreni.net pripravljajo ta vikend: od petka 17. do nedelje 19. junija na Otočcu že 10. jubiljeni Festival družin – osrednji nacionalni dogodek za družine.

Festival družin se zaključi v nedeljo, ko je tudi najbolj pester program in to prav na mednarodni dan očetov. Očetovstvu bo delno posvečena tudi osrednja okrogla miza z naslovom: Strasti v družini, ki bo potekala v nedeljo 19. junija ob 13h. Gostje bodo: Adi Smolar (oče dveh otrok, kantavtor), Matjaž Merljak (radijski voditelj in oče 3 otrok), dr. Andreja Poljanec (zakonska in družinska terapevtka in mama 5 otrok), Helena Kodrič Mori (podjetnica, mama 2 otrok) in Matjaž Brinovec (plesni učitelj in oče 2 otrok).

ZAKAJ Festival družin?
• Pred desetimi leti smo pripravili prvi Festival družin preprosto zato, ker družine še niso imele svoje festivalske prireditve. Glede na njihov pomen v družbi pa si jo vsekakor zaslužijo.
• Čez leto pripravljamo vrsto poglobljenih izobraževanj s področja starševstva in zakonskega življenja. Enkrat letno pa želimo družinam ponuditi praznični vikend za sprostitev, veselje, druženje in zabavo.
• V poplavi skomercializiranih prireditev želimo pokazati, kakšen je dogodek, ki ga pripravljajo družine za družine.

Sporočilo Festivala družin je: vredno si je prizadevati za družino, zastaviti vse energije, da bi se uresničili kot mame oz. očetje in zakonci.

Več o festivalu družin na www.festival-druzin.si
Informacije za medije:
- Urška Pregl, urska@iskreni.net, 0590 20 000, 064 135 136
- Petra Pucelj Lukan, vodja Festivala družin, petra@iskreni.net, 031 512 929

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top