Zmaga: Vodstvo Kliničnega centra popustilo in dovolilo mašo in molitev za nerojene otroke in njihove starše!

V Zavodu Živim smo v sredo 26.3.2014 opravili telefonski pogovor z gospo Meto Vesel Valentinčič, pomočnico generalnega direktorja ljubljanskega Kliničnega centra za področje upravno-pravnih zadev. Iz pogovora z njo izhaja, da UKC od zdaj naprej dovoljuje mašo in molitve za nerojene otroke in njihove starše v tamkajšnji bolnišnični kapeli. V Zavodu Živim pozdravljamo omenjeno odločitev in se ob tem vodstvu Kliničnega Centra lepo zahvaljujemo za vse kar naredijo na področju duhovne oskrbe bolnikov in njihovih svojcev v Kliničnem centru.

Zavod ŽIV!M
Več:

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top