Zagovorniki pravic otrok v Veliki Britaniji hudo preganjani

Na internem posvetu družinskega sodišča v Kentu (jugovzhodna Anglija) je Richard Page za zaprtimi vrati ob nekem sodnem primeru povedal, da je za otroka bolje, da ima mamo in očeta.

Eden od sogovornikov ga je prijavil komisiji za idejno neoporečnost (watchdog), ki je sprožila proti njemu postopke. Ker svoje izjave ni zanikal, so ti privedli do začasnega odvzema položaja pomožnega sodnika (podobno kot pri nas sodnik porotnik). Na položaj se bo lahko vrnil šele po uspešno izvedeni prevzgoji, kar pomeni po opravljenem t.i. »tečaju enakosti« (equality course).

Kot argument za suspenz in prevzgojo je britanski državni sekretar za pravosodje Chris Grayling iz vladajoče konzervativne (!?) stranke med drugim navedel, da je Richard Page »podlegel predsodkom na podlagi njegove krščanske vere«.

Richard Page kljub diskriminaciji in grobim napadom ostaja pokončen in se ne da: »"Otrokom ne sme biti odvzeta možnost, da ju vzgajata mama in oče, če le obstaja možnost za to. Ne smemo dovoliti, da bodo otroci figure na bojišču t.i. enakosti. Resnična enakost pomeni, da se osredotočamo na potrebe vsakega posameznega otroka in se ne pustimo zapeljati t.i. pravici odraslih, da bi bili starši.«

Preganjanje zagovornikov pravic otrok ter materinstva in očetovstva ter tistih mater in očetov, ki se ne strinjajo, da bi njihove otroke v šolah silili s homoseksualno ideologijo, je značilno za države, kjer imajo uzakonjeno izenačitev zakonske zveze in istospolne skupnosti. Pregon takih "drugačemislečih" pokončnih ljudi je bil glavni cilj sprejema t.i. Resolucije Lunaček.

Preberite več.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top